VIDEO: Doi români se dau în spectacol la metrou în Paris. “Nesimţiţii ăstia au transformat România în ŢARA ŢIGANILOR"

de Mihai SCHIAU

VIDEO: Doi români se dau în spectacol la metrou în Paris. “Nesimţiţii ăstia au transformat România în ŢARA ŢIGANILOR”

Un utilizator al site-ului LiveLeak publică un filmuleţ cu doi români care cântă într-un metrou din Paris. Cei doi cântă şi dansează pe o melodie hip-hop, cu accente orientale şi versuri în română.

"Mama spunea 'Nu te mai băga', n-am ascultat-o niciodată, n-am făcut ce voia ea. Mama mea, singura persoană pe care o port în suflet", sunt câteva dintre versurile melodiei.

Pasagerii din metrou au reacţii diferite la spectacolul românilor: câţiva sunt amuzaţi, alţii se uită consternaţi, în timp ce unii încearcă să îi ignore pe conaţionalii noştri.

Spre final, unul dintre români începe să danseze lasciv, spre amuzamentul câtorva fete din vagon.

Filmuleţul, intitulat "Românii cântă la metrou pentru bani", a fost vizualizat de sute de persoane în doar câteva ore. "Ăştia sunt ţigani, nu sunt români, uitaţi-vă la culoarea pielii. Românii sunt caucazieni, nu indieni ca nesimţiţii ăştia, care au făcut din România ţara ţiganilor", comentează un conaţional.

"Îmi pare rău pentru pasageri", spune un alt utilizator. Alte două comentarii îi iau peste picior pe cei doi români: un utilizator spune că "e bine să vezi cum se distrează doi homosexuali", în timp ce altul e de părere că "tipul urlă, nu cântă".

 


 

 

20 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 . 23.01.2012 19:41

Prostul pana nu-i fudul nu e prost destul; iese ca paduchele-n frunte; si atatea alte vorbe de duh care li se aplica acestor imbecili.

Asa e prin metrourile pariziene; romanii sau tiganii romani de fapt sunt sub orice critica; toata lumea tace dar ei nu observa asta asa ca zbiara

 
#2 DENSUS 23.01.2012 21:14

IN SFARSIT IN ANGLIA SE TITREAZA IN ZIARE NEGRU PE ALB CA EMIGRANTII DIN ROMANIA CARE AU PRELUAT PRIN FORTA VANZAREA UNUI ZIAR DISTRIBUIT DE OAMENII STRAZII , CA AJUTOR PENTRU TRAIUL DE ZI CU ZI =SUNT TIGANI , NU ROMANI = ROMANII NU FAC ASA CEVA. TIGANII NU PUN PRET PE VIATA STABILA IN CASE CIVILIZATE , EDUCATIE SI ASIGURAREA UNUI MOD DE VIATA CIVILIZAT A COPIILOR LOR TURNATI PE BANDA .

 
#3 carstice 23.01.2012 21:21

oare pe cand aceiasi atitudine transanta a ziarelor in Franta, Germania, Italia, Belgia ,Olanda si tot mapamondul.

 
#4 jvc 23.01.2012 22:29

PACAT CA MUZICA DE MANELE NU UCIDE PE CEI CARE O ASCULTA SI O CANTA.

 
#5 Paznicul de noapte 23.01.2012 22:44

In sfarsit Franta se civilizeaza si ea. Au tot ascultat porcaria aia de muzica clasica care i-a facut retrograzi. Era si cazul sa accepte intr-un final societatea moderna.
Bravo!

 
#6 MINODORA LA MINIM 23.01.2012 23:31

SUNT TIGANI NU ROMANI PSEUDOJURNALISTILOR

APROPO,CLIPUL ARE DEJA LUNI BUNE VECHIME,LIPSA DE STIRI SI DISPERARE IN REDACTIE CUMVA.?

 
#7 aga 24.01.2012 02:00

Păi nici pasagerii din metrou nu par mai ”caucazieni” decât ei. Ne ruşinăm degeaba, Parisul a devenit un oraş de bronzaţi afroasiatici. Câţiva ţigani în plus nu fac decât să completeze peisajul tuciuriu.

 
#8 ERos 24.01.2012 02:00

Francezii n-au bodigarzi in metrou??

 
#9 romanul 24.01.2012 02:17

Parisul e capitala negrilor si arabilor din Nordul Africii. E plin de algerieni, tunisieni, marocani si multi, multi negri. Tiganii aia chiar au mai albit peisajul si au mai adus ceva sange indo-european, intr-o capitala innegrita si condusa de un *-semit.

 
#10 Vic 24.01.2012 03:05

Nu-i nimic. Auzi ca Ponta il voia demis pe Baconschi pentru ca am ratat chestia aia cu Schengenul. ha, ha, ha... Pacat ca n-au vazut oladezii showul asta, ca ne primeau... retroactiv si cu compensatii banesti. Oho, si cate din astea n-am vazut prin lume! Poate nu asa de "artistice", dar la fel de onorante pentru noi.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa