no author
Mihai SCHIAU
6303 vizualizări 23 ian 2012

Un utilizator al site-ului LiveLeak publică un filmuleţ cu doi români care cântă într-un metrou din Paris. Cei doi cântă şi dansează pe o melodie hip-hop, cu accente orientale şi versuri în română.

"Mama spunea 'Nu te mai băga', n-am ascultat-o niciodată, n-am făcut ce voia ea. Mama mea, singura persoană pe care o port în suflet", sunt câteva dintre versurile melodiei.

Pasagerii din metrou au reacţii diferite la spectacolul românilor: câţiva sunt amuzaţi, alţii se uită consternaţi, în timp ce unii încearcă să îi ignore pe conaţionalii noştri.

Spre final, unul dintre români începe să danseze lasciv, spre amuzamentul câtorva fete din vagon.

Filmuleţul, intitulat "Românii cântă la metrou pentru bani", a fost vizualizat de sute de persoane în doar câteva ore. "Ăştia sunt ţigani, nu sunt români, uitaţi-vă la culoarea pielii. Românii sunt caucazieni, nu indieni ca nesimţiţii ăştia, care au făcut din România ţara ţiganilor", comentează un conaţional.

"Îmi pare rău pentru pasageri", spune un alt utilizator. Alte două comentarii îi iau peste picior pe cei doi români: un utilizator spune că "e bine să vezi cum se distrează doi homosexuali", în timp ce altul e de părere că "tipul urlă, nu cântă".

Citește și: