Publicat

3

martie

2012

16:45

2987

vizualizări

VIDEO. Fenomenul "barsexualelor", femeile care flirtează una cu alta pentru a atrage atenţia bărbaţilor, există şi în lumea maimuţelor

VIDEO. Fenomenul "barsexualelor", femeile care flirtează una cu alta pentru a atrage atenţia bărbaţilor, există şi în lumea maimuţelor

Femelele de maimuţe bonobo fac acelaşi lucru ca "barsexualele", femeile care au comportamente gay în public pentru a atrage atenţia bărbaţilor, este concluzia unei cercetări citate de "Daily Mail".

"Barsexualele" obişnuiesc să flirteze între ele, fie pentru a atrage atenţia, fie pentru a obţine băuturi gratuite de la bărbaţii pe care îi întâlnesc în baruri, motiv pentru care acest gen de comportament este aspru criticat de comunitatea lesbienelor.

Până acum, se credea că fenomenul este întâlnit numai la oameni, dar o echipă condusă de o cercetătoare de la Universitatea din Atlanta a descoperit că şi femelele de maimuţe bonobo încearcă să atragă atenţia cu comportamente gay.

Diferenţa dintre aceste primate şi oameni este că femelele de bonobo flirtează între ele pentru a atrage atenţia femelei alfa, şi nu a unui mascul. Maimuţele bonobo, specie care seamănă cu cimpanzeii, sunt considerate cele mai "promiscue" primate, pentru că au relaţii cu ambele sexe. În timpul unor contacte homosexuale, cercetătorii au constatat că femelele scot sunete mult mai puternice dacă au în apropierea lor femela dominantă.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Asta le întrece pe toate! Un senator spune că este prieten cu Kim Jong-Un! Ce cadou incredibil vrea să-i ducă liderului nord-coreean

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info