25487 vizualizări 14 iun 2017

Cuplu a fost filmat, vineri, de către pasageri, în timpul zborului Manchester - Ibiza.

În filmare se poate observa o femeie blondă a cărei identitate nu este cunoscută, călare pe Shaun Edmondson din Windermere, Cumbria. Bărbatul a mers chiar mai departe şi a întrebat pasagerii din jurul lui dacă nu au un prezervativ.

Se pare că tânărul, în vârstă de 31 de ani, nu o cunoştea pe femeia blondă înainte de a se îmbarca în avion. Mai mult decât atât, bărbatul avea planificat să se căsătorească cu logodnica lui însărcinată,  potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit ziarului Sun, Edmondson este cunoscut drept "un bărbat afemeiat”, deşi este logodit cu Jenna Ross în vârstă de 25 de ani.

,,Aceea e o femeie oarecare cu care a fost, nu se cunoşteau înainte. Nu pare deranjat de faptul că şi-a lăsat viitoarea soţie însărcinată acasă, în timp ce el îşi face de cap cu diferite persoane străine", a precizat un prieten de-al său pentru publicaţie.

Shaun lucrează ca bucătar la Lyth Valley Country Inn în Kendal, un pub deţinut de familia sa. Din câte se pare, logodnica lui Edmondson, Jenna, de origine canadiană, cu care are o relaţie de 6 ani, ştie de existenţa acestui filmuleţ.

Un alt pasager, Kieran Williams,  în vârstă de 21 de ani din Preston, Lancashire, care călătorea la Ibiza pentru a lucra ca barman în timpul sezonului estival, a spus că pasagerii zborului au fost şocaţi de comportamentul vulgar al cuplului.

"I-am auzit vorbind despre acest lucru, dar credeam că glumesc. Bărbatul a strigat 'Are cineva un prezervativ'?. Cu toţii am râs, dar 10 minute mai târziu chiar au facut-o. Păreau foarte beţi şi au atras atenţia asupra lor. Am văzut cum fata şi-a dat chiloţii jos, iar el şi-a tras pantalonii. Femeia a început să-l călărească. Am scos telefonul să-i filmez, nu am mai văzut aşa ceva vreodată".

Cu toate acestea, Williams a spus că echipajul zborului nu a luat nicio măsură pentru a opri cuplu, nici măcar nu i-a admonestat. "O femeie care era aşezată lânga ei s-a ridicat şi a cerut să fie mutată. La aproximativ 20 de minute după ce s-a întâmplat, cineva a făcut o plângere, dar echipajul nu s-a sesizat şi nu a luat măsuri".

În urma celor întâmplate, un reprezentant Ryanair a declar: ,,În momentul de faţă analizăm cele întâmplate. Nu vom tolera un comportament indisciplinat sau necorespunzător şi atunci când un pasager dă dovadă de un comportament inacceptabil, este răspunzător pentru sancţiunile ulterioare".

 

Citește și: