Versiunea Beta

VOCEA ROMÂNIEI. De ce a plecat acasă Lucian Darie şi cine sunt concurenţii care merg spre finală. VIDEO

de Diana Marcu

VOCEA ROMÂNIEI. VIDEO

Marţi seară, Pro Tv a difuzat ultima emisiune înregistrată din seria bătăliilor între concurenţi. Astfel, confruntarea finală a adus în fiecare dintre echipele cele patru juraţi-antrenori câte şase voci, din care - la finalul emisiunii din 15 noiembrie - au rămas doar cinci, cu care Moga, Brenciu, Loredana şi Smiley vor merge în etapa următoare, a ediţiilor live.

Seara a debutat cu un duel în echipa lui Brenciu, care a încins atmosfera. Pe scenă au urcat "două concurente mortale", după cum le-a numit Loredana: pe Cristina Vasiu, 19 ani şi pe Lucia Dumitrescu, 21 de ani. Sunt bestiale amândouă, le-a spus antrenorul lor, care le-a aruncat în ring în ritmurile piesei Lady Marmalade a Christinei Aguilera, promiţând "un duel magic".

O blondă şi o brunetă au făcut show pe melodia Lady Marmalade

Cea care l-a câştigat a fost Cristina Vasiu.

Al doilea duel al serii a fost provocat de Loredana, care a avut de ales între Oana Brutaru şi Andra Covaleov. În comparaţie cu prestaţia lor de la audiţiile pe nevăzute, duetul de la Confruntări al fetelor a fost sub aşteptările juraţilor.

"Emoţionate", "aţi fost nesigure amândouă", "aţi fost sub şi peste ton", asta au auzit cele două concurente care au impresionat juraţii, dar nu la modul pozitiv. Oana Brutaru şi Andra Covaleov au interpretat o piesă a Rihannei, Only Girl in the World.

A fost câştigătoare prima dintre ele, care i-a şi promis antrenoarei sale că nu va regreta decizia luată, noua şansă care i-a fost oferită. "Sunt uşor dezamăgită", a spus Loredana. "Oana nu a dat nici 50% din ceea ce poate ea. Cred şi acum că are o voce unică în acest concurs şi că putem merge mai departe", şi-a explicat aceasta alegerea făcută.

De ce a fost dezămăgită Loredana

Marius Moga a aruncat în ring alte două voci, a Georgianei Mototolea, prim solistă a Teatrului de Operetă şi cea a lui Liviu Teodorescu, studentul la Conservator, secţia Compoziţie. Piesa aleasă a fost una din repertoriul lui Michael Jackson, You Are Not Alone, iar Liviu a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu prestaţia lui. "Ai un lipici la public fantastic", i-a spus Smiley. Şi Loredana a fost încântată de prestaţia studentului: "Ai dat o nouă interpretare piesei lui Michael Jackson şi asta mi se pare extraordinar".

Marius Moga l-a ales pe Liviu, dar a consolat-o pe Georgianai: "Sunt 47 de oameni care concurează la Vocea României şi doar unul va câştiga. Toţi ceilalţi vor câştiga o lecţie de viaţă care îi va face mai puternici. Câteodată e important să pierzi ca să înveţi ceva din viaţă", le-a spus concurenţilor Marius Moga. El i-a promis ]nsă Georgianei că este prima pe listă, din oficiu, la viitorul său musical.

Liviu Teodorescu versus Georgiana Mototolea. ASCULTĂ-I AICI

Robert Patai, 33 ani, şi Vlad Gliga, 22 ani, sunt vocile pe care Horia Brenciu le-a trimis la duel, cu o singură armă - piesa All for love. "Aţi cântat foarte bine", le-a spus Monica Anghel concurenţilor, în timp ce Loredana le-a vorbit despre "autodepăşire".

"Aţi strălucit amândoi în seara asta", i-a apreciat Marius Moga, înainte ca Horia Brenciu să-şi aleagă concurentul cu care va merge mai departe. Robert Patai a fost decizia juratului, înainte ca Monica Anghel să-l roage pe Brenciu să nu plângă.

"Robert a pus inimă mai mult", şi-a explicat Horia alegerea.

Cum au cântat Robert şi Vlad All for love

"O partitură complexă, pe care o veţi găsi incitantă", asta le-a propus Loredana concurentelor Alexandra Crăescu, 22 ani, şi Ana Maria Flutur, 24 ani, pe care le-a provocat la duel cu o piesă a Celinei Dion: I drove all night.

Interpretarea fetelor a atras tot felul de reacţii din partea juriului. "Ai cântat cu ultrasunete. Mi-ai făcut detrartraj direct" , i-a spus Marius Moga Alexandrei. Smiley a intrat în joc şi a pretins că vocea puternică a Alexandrei Crăescu i-ar fi spart paharul de pe masă. În timp ce Ana Maria a fost admirată de juraţi pentru vocea ei senzuală şi caldă, Loredana a ales-o pe Alexandra să meargă mai departe.

Cum au cântat Alexandra Crăescu şi Ana Maria Flutur piesa I drove all night

"Un duel de Grammy" a propus Smiley, care a fost nevoit să ia marţi seară una dintre cele mai grele decizii. Aceea de a alege între ar[deanca Brigitta şi Mihai Popistaşu, cărora le-a cerut să interpreteze piesa I need your love - Lady Antebellum.

Cei doi au oferit un spectacol de excepţie şi l-au pus pe Smiley în dificultate. "M-a bucurat foarte tare acest duet, sufletul meu râde acum, chiar dacă faţa mea exprimă altceva. Indiferent de ce aş alege, pierd un om important pentru echipă. Sunteţi doi oameni foarte frumoşi", le-a spus juratul concurenţilor, înainte de a alege cu cine merge mai departe. "M-aţi emoţionat amândoi", a mai zis acesta, dar a ales să meargă mai departe cu Mihai.

Alegerea care l-a pus în dificultate pe Smiley

Irina Tănase şi Lucian Darie au ajuns în ring trimişi de către Horia Brenciu. La repetiţii, Lucian Darie a cerut să fie schimbată melodia pentru duet, considerând că piesa aleasaă de Brenciu şi de sfătuitoarea acestuia, Monica Anghel, nu îl avantajează. A cântat la duel piesa Easy lover.

Smiley s-a declarat fanul profesorului de muzică din Piatra Neamţ, în vreme ce Loredana i-a felicitat şi ea pe concurenţi. "Pretenţiile la tine sunt mari", i-a spus Dana Dorian lui Lucian Darie: "Cânţi mai bine decât multe voci din ţara asta", a spus sfătuitoarea Loredanei.

Decizia i-a aparţinut lui Brenciu care a ales să meargă mai departe alături de Irina Tănase: "Mi-a respectat tot ceea ce i-am spus", şi-a motivat antrenorul decizia. "Pe Lucian nu l-am recunoscut".

"Avea cele mai mari şanse să ajungă în finală din echipa lui Brenciu, chiar dacă a avut o zi proastă", a punctat Smiley, în vreme ce Marius Moga i-a spus lui Darie că îl aşteaptă la studioul lui. "Uşa stă permenent deschisă", a fost replica compozitorului.

Easy lover. Cum au cântat Irina Tănase vs Lucian Darie

Fără îndoială, unul dintre cele mai bune momente ale serii a fost cel oferit de doi dintre concurenţii din echipa Loredanei, Dragoş Chircu şi Daniel Lazăr, care au interpretat admirabil piesa U2, With or without you şi i-au ridicat pe juraţii antrenori în picioare. Loredana însă a ales să continue alături de Dragoş, pe care l-a numit "Îngeraşul", în vreme ce lui Daniel Lazăr i-a propus să vină să cânte împreună în band sau cu voce.

De altfel, vocea lui Lază a fost admirată şi de restul juraţilor, care l-au comparat la timbru cu Cristi Enache, vocalul de la Direcţia 5.

Cum au cântat Dragoş Chircu şi Daniel Lazăr

Cine sunt concurenţii care nu au trecut proba Cântecului decisiv

Finalul emisiunii de marţi seară a mai adus câteva eliminări. Din cei şase concurenţi cu care au rămas juraţii în echipa personală unul a fost sacrificat, în cadrul etapei Cântecul decisiv. Primul care a provocat un duel a fost Marius Moga, care a avut de ales între Sebastian Maximilian şi Loredana Cavaşdan.

Fiecare dintre cei doi au interpretat piesa cu care s-au prezentat în faza audiţiilor pe nevăzute. "Amândoi sunteţi foarte buni, iar pe cel pe care nu-l voi alege îl aştept la studiou să lucrăm împreună", a spus Moga înainte de a anunţa că va merge mai departe cu Sebastian.

Loredana şi-a chemat şi ea concurenţii în scenă, anuţându-i pe doi dintre ei că mai au de trecut un hop. Aşa că Alexandra Penciu şi Oana Brutaru s-au duelat în voci. "Îmi este foarte greu ca să spun care dintre voi, cum, de ce, pentru că amândouă sunteţi foarte bune", le-a spus Loredana concrentelor. A ales însă să meargă cu Oana, care are "experienţă de scenă", dar i-a propus Alexandrei să lucreze cu ea un viitor album şi a luat-o la propria-i casă de producţie.

Următoarea pe lista cântecului decisiv a fost echipa lui Horia Brenciu. Antrenorul a trimis în ring două voci masculine, pe Daniel Dragomir şi pe Claudiu Mirea. Brenciu l-a ales pe primul dintre ei pentru a merge mai departe. "Spectatorul reţine bucuria", şi-a motivat antrenorul alegerea, care şi-a dorit să vadă "mai mult decât note perfect luate".

Nici vocile din echipa lui Smiley nu au scăpat de proba Cântecului decisiv. Două dintre ele au ajuns să se înfrunte. Maximilian Muntean şi Mihai Popistaşu au fost alegerile lui Smiley, iar cel care a mers mai departe, în etapa show-urilor live pe care Pro TV le va transmite, a fost Mihai.

 


 

 

41 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Marian 15.11.2011 23:35

La duetul dintre Daniel Lazar si Dragos Chircu chiar a fost manaria Danei Dorian. Chircu nu a cantat nimic din piesa de la U2.

 
#2 Manager League.ro 16.11.2011 04:37

Vrei sa castigi o Cupa Champions League reala in cel mai bun manager de fotbal online gratuit?
Patrick Vieira te provoaca sa castigi in fiecare sezon un telefon mobil Samsung in finala SuperCupei din Manager League.ro : http://TinyUrl.com/fotbalgratis

 
#3 dan oradeanul 16.11.2011 08:04

sunt DEZAMAGIT de toti cei patru membri ai juriului(din pacate si de LOREDANA!). toti si-au facut in asa fel duelurile incat sa le castige cine au vrut ei. in loc sa-i avem in finala pe lucian darie, lucia dumitrescu si dan lazar ii avem pe altii! LUCIAN DARIE a fost eliminat pentru ca avea habar de muzica si nu putea fi manipulat usor! LUCIA DUMITRESCU nu stiu de ce a fost eliminata, la fel nici LAZAR. cert este ca LUCIA DUMITRESCU, DANIEL LAZAR si DRAGOS CHIRCU nu aveau ce cauta in acest concurs!

 
#4 Cartman 16.11.2011 08:59

Laba aia de Bulenciu i-a dat aluia saracu o melodie sa aibe scuza sa il scoata din show...
Cred ca e invidios pe el ca are voce, ceea ce el nu are ...
La Oana, aia care este ZERO, cred ca e pila Loredanei, o fi vara ei ceva, ruda, nepoata, prietena de familie...cine stie....Insa aia mica roscata , de 15 ani canta super frumos...chiar avea voce...

 
#5 veritas 16.11.2011 09:07

Cel mai tare portal din Romania, "Adevarul verde in fata" (il puteti gasi cu orice motor de cautare) iti ofera zilnic, cele mai exclusiviste stiri (cu foto si video explicite) despre pitipoancele tarii. O alta parte a articolelor de gen le gasiti tastand pe google cuvintele PICOLITE CALEIDOSCOP.

 
#6 valy 16.11.2011 09:10

brenciu un BUFON.sigur regreta lucian ca l-a ales pe acest mascarici!baiatul asta cinta mult mai bine ca brenciu si,din invidie,l-a scos din concurs.brenciu este depasit,depasit de viata!e un om ne realizat,gelos pe cei din jur.vede cum inbatraneste si nu ramane nimic dupa el,rusine sa-i fie,magarul!

 
#7 elvis 16.11.2011 09:15

mare laba brenciu asta! m-am uitat la emisiune saptamani la rand , asteptand sa-l vad din nou pe Darie ! iar laba aia de brenciu cu b mic, i-a gasit nod in papura ! probabil l-a deranjat faptul ca Darie l-a tot pus la punct la repetitii , fiind de departe mult mai pregatit cal el, nu o laba trista care a ajuns din intamplare actor si cantaret , fara sa fi studiat vreodata ceva !
pacat, pe Darie trebuia sa-l mai auzim, nu stiu daca trebuia sa si castige, in orice caz laba asta de brenciu ne-a rapit sansa de a ne delecta auzul si vazul.
sa-ti fie rusine brenciule, esti o laba trista cu fumuri de star hollywoodian ! de rahova poate !

 
#8 cris 16.11.2011 09:23

Brenciule te credeam mai cu capul pe umeri. cum sa-l dai pe Darie afara?are o voce exceptionala!!!

 
#9 afonu 16.11.2011 09:24

@Marian
baietii ce au cantat U2 au fost total pe dinafara, dar vocea celui eliminat a sunat mai bine, ma asteptam sa-l scoata la duel pe celalalt dar nimic...

se pare ca brenciu se simte prea mare vedeta, Matei nu trebuia eliminat, doar e e misiunea vocea romaniei nu altceva...

domnita cu palarie verde a cantat ceva? rusine Loredana trebuia sa eviti chestia de dupa cu duelul trimitandu-le pe ambele la plimbare, ce cautau acolo? aia mica roscata are voce pacat de ea, ai speriat-o...

 
#10 oradean 16.11.2011 09:25

De departe cea mai buna echipa e a lui Moga. Toti cinci sunt cei mai buni, pacat si de Loredana dar nu era stilul lui Moga,desi ca rock e super. Eu, personal ,cred ca dintre cei cinci se va alege castigatorul. Echipa lui Smiley, cu cinci baieti, e buna in parte, pacat ca l-a trimis pe Maximilian la duel, s-a vazut emotia, probabil nu se astepta. Loredana...incredibil, nu pot sa cred nici acum ca e Canaf in acea echipa si dupa duel...de fapt isi merita echipa, parca am fi la Romanii au talent nu la Vocea Romaniei. Iar de echipa lui Brenciu ce sa zic...chiar ca e aleasa dupa criteriul Romanii au talent...el tot o ia dupa miscari scenice si alte cele nu dupa voce de parca nu am fi la Vocea Riomaniei. Pe nevazute nu i-a ales dupa voce? Normal, ca doar nu avea cum sa-i vada...si acum o ia cu miscari si altele...Sincer desi sunt oradean, nu prea merita sa mearga Robert mai departe...iar de domnul profesor ce sa mai zic...alegerea lui Horia e total pe langa, normal ca Irina a dat mai bine din solduri....Sa vedem ce va fi mai departe va fi corectitudine sau...nu stiu ce ma face sa cred ca va fi tot ca pana acum ...adica exact ca in Romania !!!

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
ULTIMA ORĂ! A FOST ARESTAT! Încă unul dintre milionarii României a ajuns în spatele gratiilor