Mădălina CHIŢU
Mădălina CHIŢU
13078 vizualizări 28 sep 2013

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a debutat cu voci care au convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul difuzat de ProTv.

La finalul primei ediţii a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, 10 concurenţi au convins juriul că merită să meargă mai departe în competiţia vocilor. Astfel, Marius Moga s-a ales cu doi concurenţi: Oana Torop şi Bogdan Olaru, în timp ce Smiley are şi el doi concurenţi: Marian Radu şi Răzvan Alexa.

Pentru Loredana prima ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a fost una memorabilă. Vocea lui Aurel Nianţu a făcut-o pe juratîă să plângă. În vârstă de 64 de ani, bărbatul este cel mai bătrân concurent care s-a înscris în competiţia VOCEA ROMÂNIEI. Acesta a mărturisit înainte de a urca pe scenă cu nu are pensie, deşi toată viaţa lui a cântat, inclusiv de artişti consacraţi, printre care se numără Dan Spătaru, Stela Popescu şi Ştefan Bănică. El a interpretat piesa Mariei Tănase "Cine iubeşte şi lasă", susţinând înainte de a urca pe scenă că o cântă şi pentru soţia sa care a murit în urmă cu câteva luni.

Cel de-al doilea concurent din echipa Loredanei la finalul primei ediţii VOCEA ROMÂNIEI este Ionela Claudia Dumitrache.

La finalul primei ediţii a show-ului de la ProTv Horia Brenciu a fost cel mai „productiv” jurat. Acesta a adunat în echipa sa 4 concurenţi: Gabriel Kisczuk, Mihai Chiţu, Ana Maria Mirică şi Andrada Gheorman.

Gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos regăsiţi evoluţiile concurenţilor din prima ediţie a show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 22. 41 Răzvan Alexa are 22 e ani şi este din Iaşi. Momentan îşi caută un loc de muncă, dar, în acelaşi timp, încearcă să îşi facă o carieră în muzică. "Nu mi-e ruşine să recunosc că sunt de la ţară", a spus tânărul. Acesta provine dintr-o familie de profesor Sunt mândru să recunosc

Nu a făcut cursuri de muzică. "Obişnuiesc să mă înregistrez şi să mă ascult, iar apoi să corectez ce cred eu că se poate corecta. La VOCEA ROMÂNIEI m-am înscris pentru că la un moment dat cineva m-am întrebat: Dacă lumea ar fi oarbă, eu câte persoane aş putea să impresionez?. În seara asta vreau să se întoarcă cel puţin un scaun. Voi da ce e mai bun din mine", a spus concurentul înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI şi de a cânta.

Smiley a fost primul jurat care a apăsat butonul şi s-a întors cu faţa către concurent. Acesta a fost urmat de Loredana.

"Eşti un trandafiraş de la Moldova. Ai cântat foarte bine", i-a spus Loredana concurentului la finalul prestaţiei sale.

"Foarte interesantă prestaţia ta. Foarte autentică. Te vreau în echipa mea", i-a spus şi Smiley.

"Vreau să fac o chestie", a spus Răzvan Alexa şi s-a îndreptat să îi pupe mâna Loredanei, dar în cele din urmă a ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, alături de Smiley. "Băi mi-a sta inima", ia- spus Smiley când a aflat că tânărul a ales că facă parte din echipa lui.

UPDATE 22. 25 Aurel Nianţu are 64 de ani şi este cel mai în vârstă concurent care s-a înscris la VOCEA ROMÂNIEI. Bărbatul a spus că a cântat alături de mari artişti ai scenei româneşti, printre care a amintit Stela Poşpescu, Ştefan Bănică „Momentul ăsta îl aştept de trei ani. Suntem artişti care nu avem de multe ori ce să punem pe masă. Vocea României pentru mine este să mă fac auzit în toată lumea că artiştii merită să fie respectaţi”, a spus concurentul.

Aurel Nianţu a cântat celebra piesă a Mariei Tănase: "Cine iubeşte şi lasă".

Loredana a fost singurul jurat care a apăsat butonul. Aceasta a făcut acest lucru în ultimul moment. Emoţionată artista şi-a sters lacrimile care îi curgeau. S-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat, pentru ca mai apoi să îl îmbrăţişeze şi să îl pupe. Publicul era în delir la finalul prestaţiei.

"Am avut o reacţie care nu mi s-a întâmlat niciodată la blind-uri. M-a buşit plânsul", a mărturisit jurata.

"E un cântec pe care îl cânt şi eu. M-aţi atins la coarda aia sensibilă. Sunt fericită că sunteţi în echiopa mea. Sunt convinsă că o să învăţ foarte multe de la dumneavoastră. Sunt o norocoasă. Vă mulţumesc", a spus Loredana.

UPDATE 20.20 Andrada Ghoerman, din Sibiu, este o altă concurentă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, în etapa "Audiţiilor pe nevăzute"

"O să îmi scimbe viaţa cu siguranţă. Am venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru că e un show dat naibii", a spus tânăra înainte de a urca pe scenă.

Horia Brenciu s-a întors la scurt timp de la începerea piesei. "E foarte grasă”, a spus Brenciu pentru a-i descuraja pe ceilalţi antrenori să apese butonul.

"Eşti prima concurentă care m-a convins să apăs butonul ăsta în primele două secunde. Doamnelor şi domnilor ea este Andrada şi este alături de Horia Brenciu", a spus antrenorul la finalul prestaţiei concurentei.

"Este cea mai sensibilă fată din tot spectacolul", a mai completat antrenorul.

UPDATE 22. 15  "Am început să cânt de foarte mică. Am crescut în teatru de mică. Asta am vrut să fac: muzică şi teatru", şi-a început Ana Maria Mirică să spună despre ea.

Concurenta, în vârstă de 35 de ani, a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI şi a început să cânte "Cabaret".

Toţi cei patru juraţi au apăsat butoanele la doar câteva miimi de secunde distanţă.

"Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Vreau să ştii că ne potrivim. Suntem pe aceaşi lungime de unda", a spus Loredana.

"Ştiu foarte bine melodia. Am jucat şi eu pe melodia asta. Am fost MC-ul. Ştiu că e foarte solicitant să joci musical. Te vreau în echipa mea", a completat şi Smiley.

Mi-am dorit să se întoarcă patru scaune", a spus concurenta înainte de a alege unul dintre juraţi. Nu te grăbi", a spus Brenciu. La doar câteva secunde distanţă Ana Maria Mirică a ales: "Horia". Astfel, aceasta va face parte din echipa lui Horia Brenciu în SEZONUL 3, al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21. 58. Scaun de antrenor a lui Horia Brenciu s-a stricat. Juratul a profitat de această ocazie şi s-a urcat în picioare pe scaun, care se tot învârtea.

UPDATE 21. 52 Mihai Chiţu are 33 de ani şi este din Bucureşti. "A avut o colaborate cu Direcţia 5. Este lucrul pe care îl aştept de foarte mult timp. Asta vreau să fac şi vreau să demosntrez lucrul ăsta", a spus concurentul înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Vocea sa l-a convins pe Horia Brenciu să apese butonul şi să se întoarcă cu scaunul. În ultimele secunde şi Marius Moga s-a întors.

"Mi-a plăcut ai o voce şi un ambitus care îţi permit să cânţi", a spus Marius Moga. Acesta a fost urmat imediat de Brenciu care a spus: "Băi, ai o voce senzaţională". "Mihai mă bucur foarte mult. Eşti al meu", a adăugat Horia Brenciu.

Replicile spumoase dintre cei doi juraţi nu au lipsit nici de această dată. Antrenorii s-au certat pe concurent. În cele din urmă concurentul a ales: "Îl respect pe Marius Moga, dar îl voi alege pe Horia Brenciu".

UPDATE21. 47 Balentin Coşug are 62 de ani şi a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, împins de apropiaţi. "La 18 ani am făcut o trupă de chitare. Eu un atuu că scaunele sunt întoarse. Eu nu mă văd", a spus bărbatul. El doreşte să facă parte din echipa Loredanei.

"Dance me until the end" este piesa pe care a mizat la Audiţiile pe nevăzute.

Nu a convins niciun membru al juriului. A fost o interpretare frumoasă, dar eu m-am gândit că okez, what’s next”, a spus Smiley.

Loredana i-a mulţumit bărbatului că a venit la audiţii şi i-a urat succes.

UPDATE 21. 42 Gabriel Kisczuk este din Suceava şi de la 16 ani a început să cânte pe la petreceri. "Este un moment încărcat. pe scenă va fi apogeul. Visez la acest moment încă din primul sezon. Acesta este momentul meu şi voi da tot ce e mai bun", a spus concurentul înainte să urce pe scenă.

"Mamă, ce îmi place piesa asta", a spus Smiley de cum a auzit primele acorduri.

Loredana a fost prima care a apăsat butonul. Aceasta a fost urmată de Horia Brenciu, care dansa energic în scaun.

"Îmi pare bine că m-am întors", a spus Loredana.

Acesta le-a spus juraţilor că a cântat într-o trupă acum 12 ani. "N5 se numea", a spus tânărul.

"Mie îmi plac foarte mult încălţările tale. Cred că sunt de acum 15 ani", a spus Horia Brenciu.

Gabriel în mine nu găseşti doar un mentor, în mine găseşti şi un prieten. Atât am vrut să spun", a mai completat Horia Brenciu.

"Dragul meu Gabriel în mine poţi găsi ce vrea muşchiul tău. Te vreau în echipa mea", a contra-atacat Loredana.

"Eu am o mare dorinţă: să cânt pe scena de la Sala Palatului", a spus concurentul înainte să îl aleagă pe Horia Brenciu ca mentor în show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21. 26 Oana Torop, din Craiova, nu este pentru prima dată la VOCEA ROMÂNIEI. Aceasta şi-a încercat norocul în primul sezon al show-ului, dar atunci nu a reuşit să convingă juriul. "Nu aveam pic de încredere. M-am gândit că voi face tot, că voi câştiga Vocea României", a spus concurenta înainte de a urca pe scenă.

"I look to you" este melodia pe care a cântat-o la "Audiţiile pe nevăzute". Marius Moga a fost singurul antrenor care s-a întors. Şi Loredana a fost cât pe ce să îl apese, dar se pare că vocea concurentei nu a convins-o suficient. "La radio cu timbru poţi să faci multe. Mă bucur că m-am întors", a spus Marius Moga la finalul prestaţiei.

"Ai un timbru superb. A fost cât pe ce să mă întorc, dar teama că nu te-am auzit într-un timbru acut m-am temut că nu o să te descurci", a spus şi Loredana.

UPDATE 21. 22 Marta Onilă, soţia lui Ştefan Onilă, concurentul care face parte din echipa lui Smiley a urcat şi ea pe scenă. "Sper să fiu şi eu aleasă. Ar fi frumos să fim amândoi în concurs, nu la acelaşi antrenor", a spus concurenta înainte de a urca pe scenă.

Aceasta nu a convins niciun membru al juriului că merită să meargă mai departe în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI.

"Am făcut bine că nu ne-am întors pentru că nu ar fi fost bine. Am fi dezbinat o familie", a spus Brenciu în glumă la finalul prestaţiei. "Te-ai jucat pe piesă. Nu ai cântat-o cum trebuie", a mai completat antrenorul.

UPDATE 21. 16 Marian Radu, în vârstă de 27 de ani este un alt concurent care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. "Scena asta pentru mine e cea mai mare. Niciodată nu am avut emoţii mai mari ca aici. Nu am avut niciodată o părere bună despre mine. Faptul că scaunele sunt întoarse e un mare avantaj pewntru mine,

Acesta a intrepretat piesa "Lost".

Din păcate, niciun antrenor nu s-a întors.

"Ţi-a tremurat vocea. parcă ţia murit la intrare, la intrarea în refren", a spus Loredana la finalul prestaţiei.

Tânărul nu a fost descurajat. Acesta a promis că va încerca şi la anul.

UPDATE 21.10 Onilă Gabriel Ştefan, în vârstă de 34 de ani, a venit la VOCEA ROMÂNIEI împreună cu soţia sa. Amândoi au trecut audiţiile şi au ajuns în etapa "Audiţiilor pe nevăzute". "Îi dau toate şansele soţiei mele înaintea mea", a spus Gabriel Onilă înainte de a urca pe scena şi a cânta.

Acesta a fost primul dintre cei doi care a urcat pe scena  de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Smiley a fost primul jurat care s-a întors, impresionat fiind de vocea sa. Juratul a fost urmat de Horia Brenciu.

"Am o singură întrebare înainte de a mă alege pe mine: Tu poţi să fii şi rău? Adică, dacă atacăm nişte piese mai rele", a spus Horia Brenciu.

"M-am întors pentru că îmi place cum ai intepretat tu piesa. S-a dus la casa sufletului meu felul în care ai interpretat tu piesa. Te vreau în echipa mea", a spus Smiley în încercarea de a-l convinge pe Ştefan să îl aleagă.

"Şi eu te vreau în echipa mea", a spus concurentul. Acesta va face partea din echipa lui Smiley.

UPDATE  20. 51 Ionela Claudia Dumitrache este din Piteşti şi locuieşte de 6 ani în Bucureşti. Îşi câştigă existenţa în urma diferitelor evenimente private, unde se duce şi cântă împreună cu trupa ei. Tatăl ei este preot, iar mama ei învăţătoare. Cântă din grădiniţă. "Mama m-a înscris la vioară. Bineînţeles că nu mi-a plăcut", a spus tânăra în prezentarea ei.

În timp ce cânta piesa "Shy Guy", Horia Brenciu nu s-a putut abţine şi a dansat. Toţi juraţii au "tachinat" butonul în timp ce tânăra cânta, dar Smiley şi Marius Moga au fost primii doi juraţi care s-au întors. Horia Brenciu nu s-a lăsat mai prejos. Deşi a avut parte de un mic incident din cauza scaunului care nu vroia să se întoarcă, în cele din urmă s-a întors. Loredana nu s-a lăsat mai prejos şi a apăsat şi ea butonul.

"Butonul meu e în mâinile tale. Cu butonul ăsta am apăsat pentru VOCEA ROMÂNIEI anul trecut. O să te pregătesc cum numai eu ştiu pentru scena şi pentru viaţa asta. Noi doi vom fi prieteni pe viaţă.", a încercat Horia să o convingă că locul ei este în echipa lui, în timp ce Smiley şi Moga au încercat să o ademenească amintindu-i de artiştii din Piteşti pentru care au compus ei piese.

"Şi eu sunt din Piteşti şi locuiesc în Bucureşti", a spus Smiley, în speranţa să o convingă să îl aleagă. "Şi soţul meu e din Piteşti", a completat Loredana.

"Eu sunt antrenorul de care viaţa ta, partenerul tău are nevoie de mine", a spus şi Horia Brenciu.

Discuţiile în contradictoriu dintre Horia Brenciu şi Marius Moga nu au lipsit încă din prima ediţie a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Claudia Dumitrachea este prietenă cu Gina Pistol, care a venit să o susţină în timpul "Audiţiilor pe nevăzute".

"Nu îl aleg nmici pe Brenciu, nici pe Smiley. O voi alege pe Loredana", a spus tânăra înainte de a pleca de pe scenă.

UPDATE 20. 44 Primul concurent care participă laetapa "Audiţiilor pe nevăzute" al show-ului VOCEA ROMÂNIEI este Olaru Bogdan Cristian, 22 de ani. Timp de trei ani a fost solistul trupei Vama, dar a decis să renunţe pentru că "de trei ani stagnam". În prezent munceşte la un call centre.

"Au fost foarte mulţi oameni care m-au observat. Am venit la Vocea României Sperând să înaintez în carieră", a spus concurentul înainte să intre pe scenă. Concurentul a interpretat trupa "Help me" a celor de la Beatles

pe tot parcursul melodiei, Horia Brenciu a cântat alături de concurent. În cele din urmă, Horia Brenciu şi Marius Moga au fost cei doi juraţi care s-au întors. Antrenorii s-au întors în ultimul moment.

"Vreau să facem nebunii împreună, dacă şi tu vrei la fel", a spus Brenciu. "Nu te juli încă", a fost replica lui Moga, sperând să îl atragă pe concurent. Bogdan Olaru a decis să meargă mai departe alături de Moga.

UPDATE 20. 37 Imediat după prestaţia celor patru foşti concurenţi, antrenorii show-ului VOCEA ROMÂNIEI au împărtăşit publicului gândurile cu care au venit să jurizeze în noul sezon. "Eu îmi doresc anul ăsta să câştig", a spus Loredana, care a fost completată de Hora Brenciu care a spus că "Odată ce câştigi, ai pretenţia să câştigi şi anul acesta".

Rând pe rând mentorii şi-au făcut intrarea şi şi-au ocupat locurile.

UPDATE 20.33 Emisiunea a debutat cu piesa “Don’t Stop Believing (Small Town Girl)” a trupei americane de rock Journey, interpretată de Julie Mayaya, fosta câştigătoare a sezonului 2, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imbre - cei trei finalişti ai show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

Cei patru foşti concurenţi de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, au ridicat sala în picioare cu vocile lor puternice.

Cântăreţi amatori sau consacraţi sunt decişi să îi convingă pe cei patru juraţi ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga  că merită titlul de VOCEA ROMÂNEI, dar şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, va continua şi săptămâna viitoare cu o nouă ediţie. Show-ul VOCEA ROMÂNIEI este susţinut de Cosmote.

 

 

Citește și: