Publicat

12

mai

2010

19:07

71

vizualizări

Anca Boagiu va primi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare din partea Franţei

Anca Boagiu va primi distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare din partea Franţei

Ambasadorul Franţei în România, Henri Paul, va conferi, săptămâna viitoare, distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Ancăi Boagiu, vicepreşedinte al Senatului, informează Mediafax.

"Ministru al Integrării Europene între 2005 şi 2007, Anca Boagiu a dat dovadă de multă hotărâre pentru a contribui la aderarea ţării sale la Uniunea Europeană. Intrată în politică de zece ani, Anca Boagiu se înscrie în rândul personalităţilor care luptă pentru egalitatea şanselor", potrivit unui comunicat al Ambasadei Franţei.

Anca Boagiu, membră a PDL, a deţinut portofoliul Integrării în perioada 2005-2007, în Cabinetul condus de liberalul Călin Popescu Tăriceanu.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
ULTIMA ORĂ! LOVITURĂ DE TEATRU în Franţa! N-a mai suportat şi a început să vorbească! Soarta alegerilor ar putea fi decisă

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info