Versiunea Beta

Băsescu îi parodiază pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan pe Youtube. Vezi aici cele două clipuri - VIDEO

Băsescu parodiază "Sinteza zilei" şi "În gura presei" pe Youtube. Vezi aici cele două clipuri - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu apare în două filmuleţe postate pe Youtube în care sunt ironizaţi protagoniştii emisiunii tv difuzată de Antena 3, Mihai Gâdea şi Valentin Stan, precum şi realizatorul emisiunii "În gura presei" de la acelaşi post de televiziune, Mircea Badea. Cele două clipuri anunţă şi lansarea unui nou site: www.televizorulpresedinte.ro.

În primul filmuleţ, intitulat "Băsescu în gura lui Stan şi Gâdea", care durează 1 minut şi 55 secunde, preşedintele Băsescu apare sprijinindu-se cu un cot pe un televizor, nu spune nimic, doar se uită la ecran. Apoi în cadru apare televizorul, în care doi bărbaţi îi interpretează pe Mihai Gâdea şi Valentin Stan. Aceştia comentează ce se ascunde în spatele tăcerii şefului statului. Cel care îl interpretează pe Stan i se adresează colegului de emisiune cu formula "domnule Gâlmea".

Basescu a ajuns in gura presei de pe tare.ro

În cel de-al doilea clip, cu o durată de 1 minut şi 7 secunde, preşedintele Băsescu apare în aceeaşi poziţie, sprijinit cu cotul de un televizor. El spune: "Afară plouă". Apoi în cadru apare doar televizorul, iar un bărbat care îl interpretează pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, comentează revoltat declaraţia şefului statului. La un moment dat spune: "Eu asta vreau să înţeleagă toţi telespectatorii: că, dacă noi schimbăm acuma preşedintele, n-o să mai plouă niciodată, ever". În final, replica lui Badea "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" devine "Minţim România şi asta ne ocupă tot timpul".

Basescu prins de Stan si Gadea de pe tare.ro

În finalul ambelor filmuleţe, apare din nou preşedintele - în primul afişează o mimică nedumerită, iar în al doilea zâmbeşte. Apoi, apare mesajul "Votaţi televizorul?", iar mai jos scrie "detalii pe www.televizorulpresedinte.ro ". Site-ul respectiv conţine mesajul "Votează, crede şi nu cerceta!". "În calitate de televizor, cea mai de încredere sursă de informare a românilor, vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt două link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net şi www.antena3.ro.

Pe site apare un om care în loc de cap are un televizor pe al cărui ecran rulează următoarele mesaje: "Vreau să credeţi şi voi ce cred şefii mei", "Vreau ca această criză financiară să pară a fi sfârşitul lumii", "Vreau să credeţi că vă vorbesc din suflet şi că nu e vorba de bani şi de putere", "Vreau ca românii să fie cât mai dezamăgiţi de ei şi de ţara în care trăiesc", "Vreau să uitaţi de ştirile bune, pentru că relele fac rating", "Vreau să ştiţi că numai prin scandal şi văicăreli putem ieşi din această criză", "Vreau ca politicienii care mă supără să plătească", "Vreau să repet aceleaşi ştiri neplătite până când vă vor intra în cap".


 

 

117 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Stefan 11.11.2009 12:23

Mi se pare incredibil ce face Basescu.

In emisiunile respective, este criticat de fiecare data cu dovezi. Fapte. De-ale lui. Azi zice una, mana spune exact invers. Minte cu nerusinare. Suntem in rahat total datorita ambitiei lui de a pastra guvernul Boc ca sa aibe sansa la alegeri. Ce e asta?

De ce nu raspunde obiectiv cu argumente la criticile ce i se aduc?

Doamne ... pana cand ?

 
#2 pd`listii zici ca sunt injectati!!! 11.11.2009 12:32

Invatati Constitutia Romaniei!!!

Articolul 103
(1) PreÅŸedintele României desemnează un candidat pentru funcÅ£ia de prim-ministru,(VIRGULA) în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori,(VIRGULA,nu este cazul),DACA NU EXISTA O ASEMENEA MAJORITATE, (virgula) A PARTIDELOR REPREZENTATE IN PARLAMENT.(punct)

Acum ati bagat la tartacuta,dopatilor?

 
#3 Jos Ceausescu 2!!! 11.11.2009 12:33

FraÅ£i români ! Băsescu cu ceva timp în urmă când hăhăia că nu e criză n-a minÅ£it… criză e pentru noi, fraierii, boborul, pentru ei, ÅŸacalii, curg râuri de bani, atât că NOI va trebui să-i punem la loc! TREZIREA POPOR ROMÂN ! IeÅŸim la vot, VOTÄ‚M ; NU Băsescu, CATEGORIC NU Băsescu ! Să-l voteze DOAR mafioÅ£ii pe care-i Å£ine-n braÅ£e, punct.
Jos Băsescu Jos Tiranu `Jos dictatoru`

 
#4 Bucuresteni,timisoreni...nu ne lasati!!!! 11.11.2009 12:33

Bucuresteni,timisoreni,sibieni,brasoveni,olteni,munteni,moldoveni,ardeleni,dobrogeni(...)mai salvati`ne inca odata,caci altfel iar ne paste comunismul!!!
Am impresia ca base nu s`a imbatat numai cu tarie,dar si de putere!
Fratilor iesiti la vot,caci altfel va fi vai pielea nostra!!!
Jos dictatoru`!!!
Jos Tiranu`!!!

 
#5 Adevarul gol,golut!!! 11.11.2009 12:35

pai cel mai indicat lucru ar fi sa faci televiziunile de stat!
Nu de alta dar sa nu te mai critice nimeni!!!

 
#6 Mos Craciun 11.11.2009 12:36

Sărăcime care mă votezi, la cât te-am furat ÅŸi minÅ£it nu mai contează că mai te mint ÅŸi-n campanie!! Sunt doar expert în diversiuni ÅŸi ÅŸmecherii!!!! Acum caut ÅŸi niste vorbe cu care să te fac!

V-am furat flota, autostrăzile, la primaria BucureÅŸti, cu casa din Mihaileanu, alegeri 2004, Haisam, Luxten, Băneasa, borduri, parcări, parcuri, terenuri, castelele regelui, autostrazi, taxa auto, învăţământ, agricultură, spitale, moldoveni, unguri, ruÅŸi, Marea Neagră, comunism-anticomunism, eba-inteligenta lu` tata, Udrea-ministrul parcărilor, perdelelor ÅŸi călăritului, Ridzi-spânzuratoarea bugetului sportului, Anastase-preÅŸedinta prostiei camerei, Iancu Costel-te inchide la căţel, Miclea-pdl-urinatorul, fermecatoarea justitiei-Macovei, Stolojan-terminatorul finanÅ£elor într-un an, Videanu-bordura BucureÅŸtiului, TRU-lingăul pricopsit cu deputăţie la P.E, Patapievici-înjurătura românilor, Hârdău-agramatul învăţământului, Dobre-trogloditul care a schimbat preÅ£ul autostrăzii Bechtel de la 2,5 miliarde euro la 5 miliarde de euro, Berceanu-0cm autostradă, Fluturul aviar, Mircea Băsescu-îngheÅ£ată cu bombe tailandeze, pui NATO ÅŸi terenuri furate de la stat, pensii, oi, muntele Athos, Irak, salarii profesori, impozitul forfetar, împrumutul de la FMI, pe care l-am luat să mă aleg iar ÅŸi o să-l platească ÅŸi nepoÅ£ii nepoÅ£ilor vostri!!!

Umblu înnebunit prin Å£ară să mai păcălesc niÅŸte proÅŸti fiindcă se apropie ignatul!!! TârgoviÅŸte!!! TârgoviÅŸte!!!!!!!!

 
#7 gagax 11.11.2009 12:37

Bravo domnule Presedinte,
Ati reusit la casting pt.productia de succes al urmatorilor 5 ani, la cre doar titlul inca nu e decis: Basescu pentru Raomania sau Basescu si marea.

 
#8 Tiranu` basescu 11.11.2009 12:39

Viziunea mea pentru o dictatură sănătoasă!
Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preÅŸedinte n-am făcut nimic. DaÅ£i-mi Guvernul, Parlamentul ÅŸi JustiÅ£ia ÅŸi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu ÅŸi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare.
Văd Românie în care JustiÅ£ia să dea sentinÅ£ele la începutul ÅŸi nu la finalul proceselor. Prea mult timp pierd oamenii prin tribunale, în timp ce restaurantele amicilor mei dau faliment.
Văd o Românie cu o singură televiziune ÅŸi un singur ziar. Am spus acum ceva ani că am să le scot oamenilor din cap „cucul cu autostrăzile”. Åži am reuÅŸit! A venit vremea să le scot din cap ÅŸi „cucul cu democraÅ£ia”. Am spus că România este muribundă. Iar o Å£ară bolnavă se vindecă doar cu o dictatură sănătoasă.
Văd o Românie în care toÅ£i găozarii ÅŸi toate păsăricile să aibă mai mult bun simÅ£ când vorbesc cu mine. Am făcut atâtea pentru acest popor nerecunoscător. Merit o statuie. Åži dacă voi fi preÅŸedinte, mi-o voi construi singur!
Văd o Românie cu măcar 300.000 de ÅŸomeri. Pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat. Åži n-am de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul meu sau al altor oameni cinstiÅ£i ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea.

 
#9 Adrian Niţă 11.11.2009 12:39

Tari de tot!

 
#10 Stan cu leptopu' 11.11.2009 12:40

Haioase! Avem un presedinte care pe langa alte multe calitati are si simtul umorului.Hai Base!!!!!!!!

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum