no author
Dana Stanila
2152 vizualizări 18 mai 2017

Preşedintele a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu fiul lui Donald Trump, care s-ar afla zilele acestea în România şi dacă l-a însoţit pe acesta la vânătoare.

"Nu este nimic adevărat. Nu am avut nicio întâlnire şi oricum nu merg la vânătoare. Mie îmi plac animalele, dar vii", a replicat preşedintele Klaus Iohannis.

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., ar fi venit, joi, în judeţul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu judeţul Mureş şi ar fi participat la o partidă de vânătoare, au declarat surse din administraţie pentru Mediafax. Mai mult, surse oficiale au confirmat că fiul cel mare al preşedintelui SUA este aşteptat la Săpânţa.

„Vine să vadă Cimitirul Vesel. Este aşteptat joi seara sau vineri. Este o onoare să viziteze Maramureşul şi Cimitirul Vesel”, au spus sursele citate.

În ultimele zile au apărut mai multe informaţii că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România şi că ar fi participat şi în judeţul Giurgiu la o partidă de vânătoare.

 

 

Citește și: