881 vizualizări 18 mar 2017

Şeful PSD a adăugat că va cere „cel puţin suspendarea” lui Rădulescu. 

„Nu am armă acasă. Nu e o regulă în PSD. Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine. Poate regret că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest parlament. Voi propune în comitetul executiv cel puţin suspendarea sa din calitatea de membru al PSD. Afirmaţiile acestui domn deputat sunt inacceptabile şi periculoase”, a declarat Dragnea. 

Întrebat de ce nu îi cere demisia de onoare deputatului PSD, Dragnea a comentat că pentru o demisie de onoare este nevoie de onoare. „Eu tot îi transmit semnale” să demisioneze, a adăugat el. 

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine şi de a-i anula permisul de port-armă, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

Citește și: