Raluca Pancu
2277 vizualizări 20 sep 2017

Întrebat cum comentează informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora miniştrii Liviu Pop şi Florian Bodog ar urma să fie remaniaţi, Liviu Dragnea a exclus orice scenariu în acest sens, subliniind faptul că nu va face nicio propunere de schimbare a miniştrilor din Guvernul Tudose la şedinţa CExN al PSD, care se va desfăşura pe 29 septembrie, la Suceviţa, în Suceava.

"Nu ştiu de unde aveţi aceste informaţii. Din punctul meu de vedere nu se poate pune problema unei remanieri, în această perioadă", a spus liderul PSD, la Parlament.

În acest sens, Dragnea a apreciat faptul că "sunt foarte multe recuperări" la nivelul Executivului, dar că este necesară o evaluare a Cabinetului Tudose.

"E o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări, s-au recuperat multe întârzieri. Lucrurile arată bine, dar o evaluare e necesară. O să fac una acum şi la sfârşitul anului, pentru a da posibilitatea Guvernului să spună ce a făcut, cum stăm şi la ce să ne aşteptăm pentru finalul anului", a mai spus Dragnea.

În ceea ce priveşte modul în care se va face această evaluare, Dragnea a explicat: "Exact cum s-a făcut şi evaluarea precedentă, pe ministere, pe programul de guvernare, acţiuni şi respectarea lor".

Întrebat dacă Darius Vâlcov i-a prezentat ceva legat de această evaluare, Dragnea a replicat că "sunt semne bune".

Pe de altă parte, Dragnea a negat că l-ar fi criticat pe Liviu Pop pe marginea manualului de sport.

"L-am mângâiat ironic pentru că a sărit în susţinerea acestei năzbâtii, pe care nu a făcut-o el, pe care a găsit-o acolo şi a început să susţină acest manual de sport care e controversat şi măcar atunci când a ajuns ministru trebuia să spună ce a găsit. A început să susţină ceva care a produs foarte multă mirare, chiar surprindere în societatea românească, dar nu se pune problema din partea mea ca cineva să fie remaniat", a spus liderul PSD.

Citește și: