Versiunea Beta

Ecaterina Andronescu, preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Marian Vanghelie, preşedinte executiv

de Cristian ANDREI

MEDIAFAX / Ciprian STERIAN

UPDATE 16.11 Comitetul Executiv al PSD a decis ca Ecaterina Andronescu să fie preşedinte interimar al PSD Bucureşti. Marian Vanghelie va fi preşedinte executiv, iar Eugen Bejinariu secretar executiv.

Surse din PSD au declarat pentru gândul că în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv vicepreşedintele Ecaterina Andronescu va fi instalată în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti.

Visul lui Marian Vanghelie de a reveni în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti are şanse mici de reuşită, după ce la nivelul conducerii partidului s-a decis ca senatoarea Ecaterina Andronescu să fie instalată în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei din Capitală.

Surse din PSD au declarat pentru gândul că prin această mişcare pregătită de Victor Ponta se continuă planul de trecere pe linie moartă a primarului Sectorului 5. "Marian Vanghelie va trebui să înţeleagă că nu mai este o voce în PSD. Fie este de acord, fie pleacă", susţin sursele citate.

În luna iunie a anului trecut, tot într-o şedinţă a Comitetului Executiv, Vanghelie a fost debarcat din fruntea organizaţiei PSD Bucureşti, conducerea filialei fiind asigurată până în prezent de un Birou Coordonator.

Chiar dacă nu se află în relaţii foarte bune cu Ecaterina Andronescu, Victor Ponta a fost de acord cu această mişcare pentru a-l elimina pe Vanghelie. Printre atuurile senatoarei PSD se numără faptul că este apreciată la nivelul organizaţiei, are sprijinul necondiţionat al lui Ion Iliescu, este vicepreşedintele care a obţinut cele mai multe voturi la Congresul din 2010, are o carieră profesională în spate şi nu pune probleme celor din conducere.

ULTIMA ORĂ:

AFLĂ MAI MULT:

Vanghelie a declarat în mai multe rânduri după ce a fost debarcat din fruntea organizaţiei că aşteaptă organizarea alegerilor interne pentru a avea şansa să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Victor Ponta a evitat însă un scrutin intern, tocmai datorită popularităţii de care se bucură Vanghelie la nivelul organizaţiei şi oamenilor cheie pe care îi are instalaţi în diferite funcţii importante la nivelul sectoarelor Capitalei.

Printre şefii de fillială care ar putea fi înlocuiţi se mai numără Oana Mizil, preşedinte al PSD Călăraşi şi iubita lui Vanghelie şi Dan Tudorache, preşedinte PSD Sector 1, cunoscut în partid drept "satrapul lui Năstase" după ce a încercat să-l excludă pe acesta din PSD. Anterior, Ponta a decis înlocuirea unui alt apropiat al lui Vanghelie, Adrian Popescu, din fruntea PSD Giurgiu.

 


 

 

70 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Romania 8.02.2012 10:29

Cauta pe Google cuvantul "romopi" si pe prima pagina afisata afli opinii pe care presa nu le prezinta!

 
#2 bluesky89 8.02.2012 10:33

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine * si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia

 
#3 bluesky89 8.02.2012 10:34

Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile, conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern(cele mai multe in nordul Italiei)

Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei aceasta performanta negativa nu ar fi posibila

jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/
evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

Geert Wilders, parlamentar olandez: "România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE"

 
#4 Io-rga 8.02.2012 10:35

He, he, he, ... Se pare ca in PSD sunt prea multekururi si prea putine scaune. De asta e lupta mare pentru ciolan.

 
#5 mircea_de_neamt 8.02.2012 10:37

Doi români fericiţi, bine hrăniţi. În campani electorală,ar trebui să aibă deviza:Votaţi-ne, să arătaţi ca noi!

 
#6 S 8.02.2012 10:58

si tovrasu Ilici ce zice .....?
proletrau Vangelie sa cam ingrasat !

 
#7 Maria 8.02.2012 11:04

In sfârşit dl. Ponta mai face o treabă bună, să renunţe la amanţii ăştia. Cum vreţi să se ocupe de politică când ei se gândesc la amor. ?

 
#8 petre 8.02.2012 11:09

Iar l-au ejaculat pe vanghelie? pe persoana fizica!

 
#9 Se_cuiul 8.02.2012 11:11

Tineti minte....Daca baba ar avea un coi ar fi ministrul de razboi!

 
#10 Sany 8.02.2012 11:13

De la un smecheras analfabet la un Decan e un salt totusi !

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Dacia next-gen! FOTO | Noul Duster arată incredibil. Maşina cu care Dacia dă din nou lovitura în Europa