Versiunea Beta

Elena Băsescu, atacată dur de un om politic după Congresul Romilor: „Proasta aia mică a lui Băsescu este manipulată de Cioabă"

sursa foto exresspress.ro

Politicianul Mădălin Voicu a criticat-o dur pe Elena Băsescu, pentru declaraţiile pe care aceasta le-a făcut la Congresul Organizaţiei internaţionale a Rromilor, desfăşurată la Sibiu.

Fiica preşedintelui Băsescu susţine ideea "Regelui" romilor, Cioabă, de a scoate legitimaţii speciale pentru această etnie, însă Mădălin Voicu e convins că EBA doreşte acest lucru doar pentru banii proveniţi din vânzarea noilor acte.

„Iniţial, am luat-o ca pe o glumă. Acum, văd că a venit şi aia mică (n.r. Elena Băsescu) să explice ea cât de importante sunt legitimaţiile. Bineînţeles că nu ştie despre ce e vorba, sunt nişte lucruri care nu aduc nimic bun în dezvoltarea romilor, ba din contră, ajung să facă un fel de segregare, cum era pe vremuri cu Steaua lui David lipită în pieptul evreilor din Polonia, Ungaria şi România. E o cretinitate, o idioţenie! Nu ştiu cine ar putea marşa la aşa ceva în afară de proasta aia mică a lui Băsescu”, a declarat Mădălin Voicu pentru ziarulring.ro.

„Eu nu am nicio problemă cu Elena Băsescu, că săraca nu are nicio vină, este o persoană mutantă. Nu pot să-l acuz pe Băsescu că a educat-o prost, fiindcă nu a educat-o deloc. Dar pot să-l acuz pe Cioabă că o manipulează. Dacă ea se lasă manipulată, înseamnă că e nevertebrată”, a mai spus Mădălin Voicu.

Deputatul îl acuză pe Regele Cioabă că, prin introducerea legitimaţiilor speciale pentru romi, vrea să obţină profit. „Tu vrei să numeşti ţiganii români ţigani de o anumită categorie? De ce, ca să vadă Occidentul că nu toţi infractorii sunt ţigani din România? Eu cred că Cioabă vrea să vândă legitimaţii pe bani să facă o afacere. Nu-mi imaginez că un ţigan normal ar dori să aibă o astfel de legitimaţie. Eu nu spun că infractorul nu poate fi ţigan, dar, în general, infracţiunea nu are etnie. Nu numai că nu sunt de acord (n.r. cu ideea lui Cioabă), ci mă opun cu mare vehemenţă”, a mai spus Mădălin Voicu.

 


 

 

13 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 viorel 9.04.2013 22:55

La cat si-au batut joc de oameni impreuna cu gasca lu tacsu e bine ca mai poate umbla creanga si n-o ia lumea la goana. Plateste si ea banii publici pe care i-a primit prin cuvintele MAGULITOARE la adresa sa. GURA LUMII inca este sloboda.

 
#2 DANA 9.04.2013 23:31

MADALIN CIOBA NU SI-A ABANDONAT FAMILIA CUM AI FACUT TU IAR SA VORBESTI DE EDUCATIA PE CARE A PRIMITO NU ESTI TU ACELA CARE ESTI UN EXEMPLU POZITIV PENTRU ROMI TAI DAR ATITA POTIO SI TU SA FACI PROBABIL CA TE DERANJEAZA CA NU MAI POTI SA MANIPULEZI FONDURILE DE MILOANE CARE SA-U PRIMIT PENTRU EDUCAREA ROMILOR. INAINTE DE A FACE COPILUL ALTUIA PROST FAI PE AI TAI SI UITATE LA TINE CA IEI BANI DE PARLAMENTAR DEGEABA

 
#3 Phalus 10.04.2013 03:13

CE MEKLA SI BUZOAIE ARE RA,PA,NDULA ASTA P,OCI.TA DE EBA, II MAI LIPSESHTE SL,OBO,ZUL PE LANGA BUZOAIE

 
#4 un cetatean 10.04.2013 03:41

Pai hai sa scoatem si legitimatii speciale pentru "romani pur singe", pe baza carora se emigreaza sau se restrictioneaza accesul in magazine sau orase... sa nu fim acuzati de xenofobie, nu de alta...

 
#5 banditu 10.04.2013 07:32

coane Medeline, nu mai e nici mica nici proasta. ne va reprezenta la strasburg, te-ai prins care e spilu'?

 
#6 dar Udrea? 10.04.2013 08:19

@banditu
Va primi legitimatie si Elena Udrea? ca Voicu spunea intr-o emisiune ca are aceeasi etnie ca el...ca idee, sunt de acord cu rationamentul lui Voicu -e o segregare care va duce la cresterea discriminarii

 
#7 basist 10.04.2013 08:32

@Phalus
esti dobitoc la fel ca si "paganini". Asa se vorbeste despre o femeie? In cap ai o s...la nu creer bai ciumpalacule.

 
#8 iulian 10.04.2013 08:32

voicu are dreptate, e singurul tigan ce il respect

 
#9 Matador 10.04.2013 09:21

Toti Tiganii care fac combinatii cu familia Basescu sfirsesc la puscarie!
Familia Basescu nu are nevoe de prieteni fie ei Romani,Tigani,Unguri sau orice alta minoritate.Familia Basescu se foloseste de toata lumea pentru imagine si interese,dupa care se descotorosesc de ei distrugandu-le veata.Familia Basescu este o "La Famiglia".

 
#10 ranchiunosul 10.04.2013 09:25

Cum poate sa spuna ca e proasta ? azi e destept cine stie sa faca bani , iar Ebba dovedeste ca stie ? lupta ea pentru copii din orfelinate ? pentru a face ca sumele acordate de stat pentru scoli , pentru studenti sa fie cel putin egale cu alea pentru puascarii ? nu , lupta si ea pentru cine ... merita , fiindca - la fel cu dansa - a stiut sa faca bani ; asta e "manipulare"? poate , dar e "contracost" , in mod sigur ; acum au fost niste papusi cu salbe si niste bidivii...mai incolo...cine stie?

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Scandalul care ne va face de râs în întreaga lume. O franţuzoaică de culoare a venit în România pentru a-şi îndeplini visul, dar trăieşte o dramă: "Nu se mai poate opri din plâns!"