Versiunea Beta

Elena Băsescu: “Poţi să ai şi succesuri” - VIDEO

Elena Băsescu: “Poţi să ai şi succesuri” - VIDEO

Elena Băsescu, secretarul general al organizaţiei de tineret al PD-L, este protagonista unui nou clip postat pe Internet în care îi sunt ironizate dezacordurile gramaticale.

După scandalul legat de contracandidatul său, Bogdan Boza, ce şi-a depus candidatura pentru a stopa „înscăunarea dinastică“, dar nu a reuşit să obţină decât 2 voturi, după ce Boza a fost exclus din PD-L, fiica mai mică a preşedintelui Traian Băsescu revine în prim planul presei afirmînd că: “Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri”. (R.Ş.) 

 

99 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 gandul.info 6.03.2008 12:35

Elenei Băsescu, secretarul general al organizaţiei de tineret al PD-L, este protagonista unui nou clip postat pe Internet în care îi sunt ironizate dezacordurile gramaticale.

 
#2 cristian sirb 6.03.2008 12:35

ce, ne miram? ii uram d-rei basescu sa aiba parte de succesuri si pe mai de parte, atat din punct de vedere cat si moral.

 
#3 dorel 6.03.2008 12:36

q.e.d. - fata lu' tata! "valoarea mea, valoarea mea / nu o are nimenea"! cine zicea ca bogza ala n-are dreptate?

 
#4 MINE 6.03.2008 12:55

:))) vanghelie e minciuna pe langa tuta asta!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))

 
#5 Biti 6.03.2008 12:55

citez din memorie: pauzele lungi si dese / cheia marilor succesuri. poate a vrut sa spuna "succesori", fie-i gurita aurita!

 
#6 joni 6.03.2008 13:12

O fata mai idioata cupretentii n-am mai vazut !

 
#7 printesa silconata 6.03.2008 13:20

votata in unanimitate de tinerii pupinbasesti pnl-isti are un viitor de aur in siajul marelui carmaci. este bine sa te gandesti la succesiune.este drept ca taticu are oarece probleme cu engleza [sulaina ceanel] dar cu romana se mai descurca. oare fatuca n-ar face bine daca ar mai invata si dela alti "profesori" decat dela manelisti. poate ar avea succesuri.

 
#8 Bogdan Boza 6.03.2008 13:30

Nu va mai legati de fata, buey misoginilor! Daca ati sti ce buna e....

 
#9 BH 6.03.2008 13:40

si fata , ca si tata , vorbeste mai repede decat gandeste. balbaitii in gandire, cu exprimare agramata, vor sa conduca tara, sa ne faca sa traim bine. pai pana cand mai trebuie sa mai menajam prostia, hotia, jegul moral si handicapul psihic ? pleava societatii a mai fost adusa la conducere in '48 dar incadrarea pe baza de origine sociala "sanatoasa" si-a aratat roadele in anii socialismului biruitor. acum ue doreste integrarea in societate a persoanelor cu handicap, nu in partidul pd-l, nediscriminarea celor cu fruntea ingusta , dar nu numirea lor in posturi de lectori universitari, protejarea celor cu iq sub 30, nu alegerea ei in functia de secretar general al organizaå£iei de tineret al pd-l.

 
#10 vaxbasescu 6.03.2008 13:40

elena presedinte, elena presedinte,elena presedinte,elena presedinte,elena presedinte,elena presedinte,elena presedinte,...noi am mai avut o leana de asta pe vremuri.

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
De ce "credea" judecătoarea din Dosarul Transferurilor că a primit banii de la Cristi Borcea: "Ne plăceam reciproc". Mărturia şocantă făcută în sala de judecată