50 vizualizări 26 mar 2011

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, aflat la Piteşti cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei Argeş, a mers să îşi cumpere o pereche de pantofi de la un magazin situat în apropiere de Casa Sindicatelor din municipiu, unde a avut loc întâlnirea democrat-liberalilor.

Emil Boc a probat pantofii în prezenţa jurnaliştilor, apoi a achitat la casă 240 de lei pentru perechea de încălţăminte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ieşirea din magazin, preşedintele PDL a fost întrebat cât a achitat la casă, el răspunzând: "După buget, două milioane patru sute".

De asemenea, întrebat ce părere are despre faptul că mai sunt câteva zile până la ieşirea din criză premierul a spus: "Nu confundaţi criza cu recesiunea. Bine? Criza e una, recesiunea e alta. Vă invit să comentaţi declaraţii de astăzi (n.r. - sâmbătă) ale lui Franks (n.r. - reprezentantul FMI pentru România, Jeffrey Franks) de pe MEDIAFAX şi comentaţi-le pe acelea. Repet nu confundaţi criza cu recesiunea. Şi veţi vedea răspunsul FMI ca să nu mai dau eu declaraţii. Haideţi, vă mulţumesc".

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii Elena Udrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi deputatul Sulfina Barbu au participat la întâlnirea filialei Argeş a PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.

La şefia organizaţiei judeţene democrat-liberale este înscris un singur candidat, fiind vorba despre preşedintele interimar al PDL Argeş, Mircea Andrei.

Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro

Citește și: