12625 vizualizări 9 ian 2017

Macabra descoperire a fost făcută, duminică, de o femeie, care a observat maşina lui Gheorghe Baciu, parcată în spatele sediului Poliţiei din Salonta. Era parcată în faţa casei sale, pe care ea voia s-o vândă cu ajutorul fostului preşedinte PRM Salonta, reprofilat ca agent imobiliar. Proprietara imobilului a intrat în curte, unde l-a găsit pe Gheorghe Baciu, zăcând fără suflare şi plin de sânge pe faţă, informează presa locală.

Îngrozită, femeia a sunat la 112 ca să anunte incidentul. În scurt timp, locul a fost împânzit de poliţişti şi procurori care investighează cazul. Medicul de la Ambulanţă, care a constatat decesul, crede că bărbatul ar fi fost ucis cu o zi în urmă, adică sâmbătă. Trupul fără viaţă al bărbatului a fost transportat la morgă. În urma rezultatelor necropsiei, medicii legişti vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Gheorghe Baciu a fost mai mulţi ani liderul filialei din Salonta a Partidului România Mare. În 2008, a candidat la alegerile parlamentare, însă nu a reuşit să obţină decât 3,91 la sută din voturi, insuficiente pentru a obţine un mandat în Legislativ. În ultimii ani, fostul politician se ocupa cu afaceri în domeniul imobiliar în judeţul Bihor.

Citește și: