2749 vizualizări 22 mar 2017

''Si uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copreşedinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloţi, in partea din spate. Acum cand văd ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?'', a scris Dumitru Zmău pe Facebook.

 ALDE anunţă, într-un comunicat de presă, că Dumitru Zmău nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016, iar formaţiunea dezaprobă modul de manifestare al acestuia.

"Faţă de protestul spontan al domnului Dumitru Zmău, prezentat de către mass-media ca fiind membru ALDE, precizăm că domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 şi nici nu a mai activat în cadrul filialei ALDE Botoşani, imediat după alegerile locale din iunie 2016. Cu această ocazie, conducerea ALDE dezaprobă modul de manifestare al domnului Dumitru Zmău", se arată într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai precizează că, referitor la acuzele venite din partea unor membri ALDE, conform cărora, deciziile Delegaţiei Permanente Naţionale nu au fost semnate şi întregistrate,"vă aducem la cunoştinţă faptul că în cursul zilei de marţi, 21 martie 2017, deciziile semnate şi înregistrate ale Delegaţiei Permanente Naţionale, au fost comunicate oficial reprezentanţilor conducerii ALDE atât la nivel central, cât şi în teritoriu".

Citește și: