Gabriel Pecheanu
1710 vizualizări 24 iun 2017

Ludovic Orban este, astăzi, dovada vie că succesul îmbată! Vorbitor şi mai puţin făptuitor de profesie, noul şef al PNL, atacându-l pe Călin Popescu - Tăriceanu, îşi începe mandatul prin a muşca mâna care l-a crescut şi l-a hrănit. Şi nu este doar o chestiune de şapte ani de-acasă şi de caracter! Mesajele pe care le transmite nu îi aparţin! Le ştim cu toţii, de vreme îndelungată, ca aparţinând sistemului. Alegeri anticipate în România sau o nouă majoritate, care să înfrângă votul românilor din decembrie sunt doar câteva dintre temele de interes ale sistemului, cel care a suferit o înfrângere anul trecut la alegerile parlamentare”, a declarat Gaţiela Gavrilescu, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Vicepreşedintele ALDE susţine că mesajele lui Ludovic Orban nu au nici cea mai mică legătură cu democraţia sau liberalismul, dar ”se lipesc precum marca pe scrisoare pe apucăturile pedelisto-populare, adoptate, cu entuziasm, de actualul PNL şi, probabil, şi pe nişte dosare, ţinute prin sertarele <justiţiarilor de carton>”.

”Frica scapă pepenii iar fricosul Orban a scăpat, astfel, frâiele raţiunii, invitându-ne pe noi, liberalii din ALDE, în partidul lui devenit de operetă, în struţo-cămila penelisto-pedelistă populară. Nu, mulţumim! Avem cu totul şi cu totul alte priorităţi”, a adăugat Gavrilescu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iaşi, că formaţiunea pe care o conduce este pregătită în orice moment să îşi asume răspunderea guvernării şi transmite că va vorbi cu liberalii din ALDE pentru că îi doreşte în PNL.

Citește și: