Liviu Dadacus - Mediafax
652 vizualizări 20 sep 2017

„Nu ştiu ce probleme sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproşat nimic preşedintele”, a spus Pop.

Chestionat dacă îşi face bine treaba la minister, Pop a răspuns afirmativ.

„A fost vorba de o problemă pe care am soluţionat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică”, a detaliat Pop despre întrevederea cu Dragnea.

Întrebat despre informaţiile privind remanierea sa, Pop a spus că nu a discutat despre aceste lucruri.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar urma să aibă loc vreo remaniere în Guvernul Tudose, în următoarea perioadă, spunând că actualul cabinet a recuperat multe restanţe.

"M-aţi ajuta foarte mult să spuneţi de unde aveţi asemenea informaţii ca să nu aflu din presă de remaniere. Nu se pune problema unei remanieri", a declarat Liviu Dragnea, întrebat cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora Liviu Pop ar urma să fie înlocuit la ministerul Educaţiei, în timp ce Florian Bodog va fi schimbat de la Sănătate.

Legat de remarcile la adresa ministrului Educaţiei, făcute pe marginea manualului de sport, Liviu Dragnea spune că nu l-a criticat pe Liviu Pop.

"L-am mângâiat ironic pentru că a sărit în susţinerea acestei năzbâtii pe care a găsit-o acolo şi a început să susţină acest manual care e controversat", a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a declarat că în următoarea şedinţă a Comitetului Naţional Executiv nu va merge cu nicio propunere de schimbare a miniştrilor din Guvernul Tudose.

"Din partea mea nu. Nu ştiu colegii din CEx dacă nu au altă părere, dar nu cred. Este o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări. Nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet Executiv", susţine Dragnea.

Social democraţii se vor reuni, la finalul lunii septembrie, la Suceava.

Citește și: