32446 vizualizări 28 iun 2011

Marian Vanghelie a fost schimbat de la şefia organizaţiei PSDBucureşti, după ce Victor Ponta a propus conducerii partiduluiînlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare, conduschiar de preşedintele PSD. Aflaţi aici cum a decurs execuţia lui Vanghelie. Ce i-au reproşat Ion Iliescu,Adrian Năstase şi Victor Ponta - de la "relaţia" cu Elena Udrea, laalungarea intelectualilor.

Luni seara, prezent într-o emisiune a B1TV, Vanghelie a declaratcă: "Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunciera o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici,nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie unpămpălău".

CITEŞTEŞI: Gafa cu "ejacularea" explicată de MarianVanghelie: "Am dus ideea mai departe, că tot aia e ejectez sauejaculez"

AFLĂ MAI MULT: A apărut declaraţia de avere a mirelui: câta mers darul la nunta la care Vanghelie a apărut cuelicopterul

AFLĂ MAI MULT: Udrea şi Vanghelie au petrecut la nunta luiCătălin Crişan. Vanghelie: "Nu sunt un dansator, nu le am cudansul, nu m-aţi văzut pe mine prin restaurante,cluburi"

AFLĂ MAI MULT: Marian Vanghelie le-a promis românilor dinSUA că le va duce "5.000-10.000 de mici de laCocoşatu"

Spre finalul emisiunii, Vanghelie a reuşit să stârnească şirâsul celor prezenţi în platou când a încercat să explice cum te"ejectează" o organizaţie de partid: "Nu poţi să conduciorganizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun,că altfel te ejaculează. Te ejaculează...,adică... te ejectează".

Citește și: