Clarice DINU
5625 vizualizări 7 apr 2016

Relu Arsenescu stă întins în pat, în mână îi atârnă o perfuzie şi o doamnă îi ia un interviu. Pe youtube, unde a fost postat filmuleţul, omul este prezentat ca „bătut cu ranga”, în comunicatul de la partid cu „parul”. „Se află intrenat în stare gravă”, scrie departamentul de comunicare al PMP, în timp ce candidatul povesteşte viu cum a decurs incidentul în urma căruia a rămas şi fără telefon, şi fără lanţul de aur de 38 de grame. „Ca să nu omit”, precizează.

Cum au stat lucrurile? „Mă deplasam cu bicicleta personală către un punct de lucru unde făceam un act de caritate pentru biserică, pe o portiune de 200 de metri, treptele care se merge spre cimitir”, povesteşte Arsenescu.

Când în faţă o maşină trasă pe dreapta.

„O ştiam”, spune el, că e a omului care lucrează e buldoescavator, ba la primărie, ba la altul, „ca să inducă lumea în eroare că nu e a lui ăla, e alui ăla”.

„Maşina era pornită, a plecat în trombă de pe loc un metru, m-a acroşat, m-a dat jos de pe bicicletă, a ieşit din maşină cu un băţ telescopic şi mi-a dat în zona capului”, povesteşte Arsenescu, care spune că a reuşit să se ridice, numai că omul contracandidatului a plecat rapid.

„Ca să nu omit, mi-a luat telefonul, lanţul de aur de 38 de grame şi băţul telescopic care s-a rupt şi a plecat în trombă”.

Arsenescu a depus plângere la Poliţie, PMP zice că fără rezultate concrete.

Campania electorală începe abia pe 6 mai.

Citește și: