Versiunea Beta

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a trecut la PNL. Ce a obţinut de la Crin Antonescu

de Cristian ANDREI

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că democrat-liberalul Mihai Stănişoară se va înscrie în PNL. Acesta este cel de-al doilea transfer făcut de PNL din tabăra democrat-liberalilor, după ce anul trecut Sorin Frunzăverde a ales să se alăture echipei lui Crin Antonescu. Liderul PNL a anunţat că va propune ca Mihai Stănişoară să devină vicepreşedinte al PNL, cu atribuţii în zona politicilor de securitate naţională.

CUM SE VEDE ÎN PDL PLECAREA LUI STĂNIŞOARĂ: "O alianţă cu PNL va fi mai uşor de realizat"

În momentul plecării lui Sorin Frunzăverde din PDL la PNL, Stănişoară a declarat că dacă va pleca din PDL, va pleca din politică, fiind adeptul cântecului popular «casa părintească niciodată nu se vinde". Anul trecut,în luna octombrie pe blogul personal, Stănişoară îl numea pe Crin Antonescu "domnul Goe al politicii româneşti", care a făcut "praf ideea de liberal şi liberalism". Noul membru al PNL nu a dorit să răspundă la întrebarea dacă USL a dat o lovitură de stat la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu.

"M-aţi întrebat dacă depun o moţiune la PDL, depun o moţiune ea se numeşte adevărata cale de dreapta şi este reprezentată de adeziunea mea la PNL. Pentru mine PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul. Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut şi priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat hotărârea să intru în echipa PNL după o chibzuinţă intensă. Singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL. Mă alături domnului preşedinte Antonescu şi PNL în proiectul de desăvârşire a dreptei în România. Am decis să vin într-un moment în care PNL are mari responsabilităţi şi foarte mult de muncă, sunt multe probleme de rezolvat în România. Mie nu mi-a fost frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener, onest, sincer, loial şi performant", a declarat Mihai Stănişoară.

El a precizat că nu s-a consultat cu nimeni din PDL înainte de trecerea la PNL, dar nu consideră că a trădat prin această mutare.

"Trădare înseamnă să ştiu eu să pleci dintr-un proiect în curs de realizare, să ai anumite mijloace la îndemână prin care să faci un rău celui de unde ai plecat. PDL se află într-un moment în care sunt constatări sunt nefericite la situaţia partidului, PDL îşi caută o cale, în fapt proiectele mele nu le mai pot împlini acolo, plecarea mea nu afectează cu nimic PDL", a subliniat Stănişoară.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a precizat că partidul este deschis şi spre alţi politicieni.

"Eu nu cutreier oraşul pentru diverşi oameni politic cetăţeni să vină în PNL, am o atitudine de deschidere pentru anumiţi oameni, este o invitaţie publică, iar oamenii care doresc să facă politică de dreapta sunt bineveniţi. Sunt infinit mai puţin importante critici şi mult mai important ca un om cu anumite capacităţi să se alăture acestui proiect, sper ca oameni de calitatea, anvergura dlui Iohannis, Stănişoara vor mai veni", a declarat Antonescu.

Înaintea Congresului PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis a decis să se înscrie în PNL, devenind ulterior prim-vicepreşedinte al partidului.

Cele mai importante ştiri online, în fiecare zi pe gandul.info

Cristian Andrei este reporter special al ziarului Gândul

 


 

 

62 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Valentina 6.03.2013 13:12

Antonescule, Pe Base cand il luati?

 
#2 CFR 6.03.2013 13:14

@Valentina
Fenechiu a subliniat că nu va negocia miercuri cu sindicatul de la Metrorex pentru că nu vrea să ia decizii sub presiunea străzii. “Nu voi negocia niciodată atâta timp cât sunt oameni în stradă. M-am întâlnit şi ieri cu conducerea sindicatului de la Metrorex, mă voi întâlni şi mâine cu conducerea sindicatului de la Metrorex, dar nu astăzi, pentru că lucrurile nu trebuie discutate sub presiune. Suntem cu toţii oameni care vrem binele şi al Metrorexului, dar şi al călătorilor şi vrem să găsim soluţiile cele mai bune pentru dezvoltarea acestui transport”, a declarat Fenechiu. CAND NUMITI MANAGER PRIVAT LA CFR CALATORI, DL. FENECHIU ? E JALE ACOLO...CU DOROBANTU V.

 
#3 Crin si Stanisoara 6.03.2013 13:15

Doua jeguri!

 
#4 vlad 6.03.2013 13:17

astia parca sunt retardati, nu inteleg ca lumea i-a votat tocmai ca sa scape de pdl-isti, nu ca sa le gaseasca pdlistilor o intrare pe usa din dos la putere.
cand se termina mandatul lui Basescu, eu zic sa il puna si pe asta vice la PNL

 
#5 Ion 6.03.2013 13:18

PDL se află într-o degringoladă totală în ceea ce privește ”politica cadrelor”. Când îți pleacă prim-vicepreședinții (și nu este primul caz), atunci știi că ceva este putred în partid... putred rău de tot...
Iar faptul că PNL este ”singurul” partid care poate să implementeze politici de ”dreapta” în România poate fi încadrat, în cel mai bun caz, la capitolul ”perdea de fum” în ochii naivilor, iar cazul un pic mai realist la capitolul ”glume proaste”...

 
#6 Nicu 6.03.2013 13:19

Inca o dovada despre cat de mizerabila este tooooooata clasa politica din Romania.Unde e Breivik ala,ca mai are niste treaba prin parlamentul roman?????

 
#7 Andrei 6.03.2013 13:27

Biaaaatchh... cam asta e politica..te dai cu cel care e la putere :))

 
#8 Vlad Tepes 6.03.2013 13:29

Un jeg ordinar care a fugit dupa ciolan.O pramatie care isi imagineaza ca poate convinge pe cineva folosind cuvinte demagogice.Intr-un cuvant: UN POLITICIAN ROMAN

 
#9 Ion 6.03.2013 13:30

Conferința lui C.A. cu Stănișoară - care se desfășoară chiar acum - cât de penibilă poate să fie... Mi-e greață........................

 
#10 NIMPHA DIN PLESHCOI 6.03.2013 13:31

Lasa ba,ca-i bine ! Venirea lui Stanisoara in PNL nu reprezinta nimic,in schimb plecarea astuia din PDL,e o mare lovitura !Pizdilicii au intrat in vrie,se dau cap in cap,astia,postacii ce mai au cite o tresarire.Probabil cit inca-si mai primesc simbria .Dar se termina in curind si banii si apoi se va asterne tacerea.De doi ani le-am preziz pizdilicilor,leprelor portocalii,ca-i asteapta soarta taranistilor,desi aia au facut mult mai putin rau.Asa tovarasi,sa aveti numai succesuri,cu babornta de Macovei in frunte si europarlamentari gen Eba.Arde-v-ar focul de nenorociti,in frunte cu chiorul !

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Sunt devastaţi! DNA a aruncat BOMBA: ajung din nou în faţa judecătorilor! De ce sunt acuzaţi acum