45898 vizualizări 15 mar 2016

Alina Petre a susţinut, la România TV, că Traian Băsescu ştia că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, a „fost omorât şi îngropat în pădure de Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg”.

„E prea mult deja să arunci cu astfel de calomnii şi să susţii că şeful unui stat ştia de o crimă şi o tăinuia. Cu siguranţă o voi da în judecată pe Alina Magureanu”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

Petre a făcut un denunţ la DNA în care susţine că Schwartzenberg şi Dobrescu ar fi pus la cale asasinarea lui Marta.

„La câteva zile după această petrecere, soţul meu Măgureanu Marian a venit acasă extrem de şocat şi mi-a declarat că Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoşi, că ştie că l-au lichidat deja pe Marta Codruţ si că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunţat oficial în presă dispariţia lui Marta Codrut… De asemenea, s-a discutat în clar că numitul Marta Codruţ, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, ştia deja prea multe detalii şi despre alte afaceri ale celor doi, şi că o sumă de 10 milioane de Euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruţ cunoştea detaliile despre banca şi contul în care se află”, se arată într-un pargraf din denunţul femeii, citat de paginadepolitica.ro.

Citește și: