Publicat

18

octombrie

2011

18:46

1859

vizualizări

Tupeul deputatului “BUTOANE”: “Colegul meu a lipsit doar cinci minute”. Camerele de filmat demonstrează că deputatul PDL minte

Tupeul deputatului “BUTOANE”: “Colegul meu a lipsit doar cinci minute”. Camerele de filmat demonstrează că deputatul PDL minte

Deputatul PDL, Valentin Rusu, a declarat că a votat în locul colegului său, Dănuţ Liga, doar cinci minute, însă potrivit înregistărilor gândul parlamentarul a votat de 26 de ori la două mâini în decurs de mai bine de 40 de minute.

"Este o informaţia falsă şi eronată. Colegul Dan a ieşit cinci minute din sală. Este fals că am votat 40 de minunte, Dan Liga a ieşit cinci minute din sală. Este fals, 40 de minute nu a fost tot votul. Un vot este de zece secunde. Colegul meu a fost în sală la începutul şi la sfârşitul sesiunii", a declarat pentru Antena 3, democrat-liberalul Valentin Rusu în apărarea sa.

Deputatul PDL este contrazis însă de înregistrarea video dată publicităţii de gândul, care demonstrează că Rusu a votat de 26 de ori la două mâini mai bine de 40 de minute în şedinţa Camerei Deputaţilor de miercurea trecută. De precizat că din înregistrarea gândul au fost eliminaţi timpii morţi din timpul şedinţei, însă potrivit site-ului Camerei Deputaţilor şedinţa de vot final a început după ora 13.00 şi s-a terminat la ora 14.00.

Democrat-liberalul a evitat în această perioadă să dea vreo declaraţie despre neregula comisă. În şedinţa de ieri a Camerei Deputaţilor, deşi deputatul Rusu figurează ca prezent, el nu a fost în sală. Valentin Rusu nu a dorit să mai răspundă nici la telefon.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Ion Ţiriac a anunţat o megaconstrucţie în România: ”Avem nevoie de încă 200 de milioane de euro!” Nu s-a mai văzut aşa ceva în România

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info