no author
Adriana Mit
490 vizualizări 17 feb 2017

Deputatul PNL de Timiş, care are o indemnizaţie lunară de aproximativ 5.400 lei, a afimat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul partidului, în Timişoara, că banii îi va dona pentru sprijinirea mai multor proiecte.

„Decizia mea este să nu beneficiez de indemnizaţia de deputat, nu voi beneficia de această indemnizaţie şi nu o voi cumula cu cea de rector. O mică parte din sumă va fi destinată partidului, la nivel central, iar cea mai mare parte o voi dona Fundaţiei Universităţii de Vest şi din ea voi ajuta la îndeplinirea unor proiecte educaţionale”, a declarat Marilen Pirtea.

Deputatul PNL de Timiş spune că se gândeşte să sprijine financiar şi cinci elevi de gimnaziu din satele din judeţ, care au părinţi plecaţi la muncă în străinătate, provin din familii care nu au venituri, învaţă bine sau aparţin minorităţilor.

„Din aceşti bani voi finanţa şi Asociaţia Studenţilor, patru proiecte pentru societate, câte 2.500 de lei pentru fiecare. Voi acorda şi un premiu, studentul anului, în valoare de 5.000 de lei. Vreau să mai finanţez şi proiecte pe care să le realizeze studenţii. Banii vreau să meargă spre persoane care au proiecte, de bani vor beneficia elevii şi studenţii”, a mai adăugat Marilen Pirtea.

Citește și: