Versiunea Beta

VIDEO. SENATORII I-AU "CASTRAT" PE PEDOFILI. Deputat PDL: "Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali. Nu este normal să fii homosexual"

de Cristian ANDREI

"Foarte mulţi dintre copiii abuzaţi sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce în ce mai mare". Declaraţia, deosebit de tranşantă, îi aparţine lui Marius Spânu, deputat PDL, unul dintre iniţiatorii proiectului de lege privind castrarea chimică a pedofililor, şi a fost făcută după ce proiectul a fost aprobat tacit de Senat.

Democrat-liberalul susţine că foarte mulţi copii abuzaţi sexual devin homosexuali şi că s-a ajuns la un punct în care trebuie luate măsuri.

"Trebuie să ne gândim ce se întâmplă cu un astfel de copil. Din punctul meu de vedere este mai mult decât o crimă, îl marchezi pe acest copil toată viaţa. Din contră, datorită acestui abuz foarte mulţi devin la rândul lor homosexuali. Este ca o spirală care devine din ce în ce mai mare.(...) Sunt cazuri statistice în care se arată că foarte mulţi dintre cei abuzaţi în copilărie devin la rândul lor homosexuali", a declarat pentru gândul deputatul Spânu.

El susţine că opţiunea de castrare chimică a pedofililor recidivişti nu "reprezintă mare lucru", deoarece se "inhibă doar nişte impulsuri", dar nu se afectează viaţa sau drepturile fundamentale ale omului.

După cum se poate vedea în interviul video acordat gândul, la minutul 04:49, democrat-liberalul spune că "nu este normal să fii homosexual". Deputatul Spânu îşi continuă ideea explicând că aceştia "nu îşi iau medicamentele", fără să se înţeleagă foarte clar dacă se referă la homosexuali sau pedofili. Deputatul Spânu însă consideră pedofilia ca fiind "o ramură a homosexualităţii".

Vă prezentăm în continuare citatul integral pe care îl puteţi asculta, la minutul 05:30: "Nu am văzut homosexual care să se ducă să-şi facă tratamentul care există la ora aceasta ca să îşi înăbuşe aceste porniri. Aici vorbim despre o ramură a homosexualilor, vorbim de pedofilie, atentatul asupra unor copii mici, nu printr-un accept reciproc şi aici se poate discuta, eu nu sunt de acord nici măcar cu homosexualitatea, înţeleg anumite lucruri, sunt deschis la minte dar se trece peste o limită peste care eu personal nu aş putea trece"

Potrivit acestuia, fenomenul abuzării copiilor minori a luat amploare şi mai multe ţări "intră în firăraiele Internetului" pentru a îi descoperi pe cei care fac astfel de fapte.

Proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor a trecut tacit de Senat, iar cameră decizională este Camera Deputaţilor. Marius Spânu a declarat că mulţi colegi din PDL şi coaliţia de guvernare, dar şi din USL ar vota această iniţiativă legislativă, însă le este teamă. Proiectul urmează să fie discutat în Comisia de Sănătate şi cea Juridică, după care va primi votul final în plen.

"Dacă ar fi vot secret, cred că am avea o majoritate de tipul celei necesare pentru schimbarea Constituţiei. Există anumite presiuni asupra unor colegi, din punct de vedere mediatic, din partea anumitor asociaţii ş.a.m.d.m, dacă ar fi vot secret am putea modifica cu votul acesta şi Constituţia. Sunt subiecte considerate tabu, la care un om politic nu trebuie să se expună, preferăm să întoarcem capul în cealaltă parte, la fel cum trecem pe lângă oamenii fără adăposturi şi ne facem că nu-i vedem. Sunt lucruri care nu sunt confortabil de susţinut politic, mulţi colegi preferă să nu intre într-un subiect controversat. Este mult mai uşor că trebuie mărite pensiile, salariile", a declarat deputatul democrat-liberal.

Proiect, susţinut de 15 deputaţi PDL

Cei 15 iniţiatori de la PDL sunt: Boghicevici Claudia, Cionca-Arghir Iustin-Marinel, Croitoru Cătălin, Gheorghe Tinel, Ghiţă-Eftemie Stelian, Holdiş Ioan, Leşe Doru Braşoan, Păduraru Nicuşor, Pirpiliu Ştefan Daniel, Popoviciu Alin Augustin Florin, Rogin Marius, Rusu Valentin, Spînu Teodor-Marius şi Şandru Mihaela Ioana.

Iniţiativa privind prevenirea violenţei şi abuzurilor sexuale asupra minorului prevede ca făptuitorul găsit vinovat de violenţă şi abuz sexual asupra minorului şi condamnat pentru circumstanţe agravante de abuz sexual să primească o pedeapsă suplimentară prin "inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice", pentru a se preveni, astfel, recidiva.
De asemenea, potrivit proiectului, condamnatul acuzat de pedofilie ar urma, să fie în continuare sub supraveghere, prin monitorizare GPS şi după ce şi-a ispăşit pedeapsa.

Comisia juridică şi cea pentru drepturile omului din Senat au avizat negativ propunerea legislativă, la fel şi Consiliul legislativ. De asemenea, guvernul nu susţine iniţiativa deocrat-liberalilor. În punctul de vedere transmis la parlament, executivul precizează că instituţia pedepsei suplimentare nu există

 


 

 

145 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 Atenţie, români: contractul de muncă nu inseamna drept de munca! 28.11.2011 20:45

Atenţie, români: contractul de muncă semnat cu un angajator german nu vă garantează şi dreptul de muncă în Germania

romaningermania.ro/atentie-romani-contractul-de-munca-semnat-cu-un-angajator-german-nu-va-garanteaza-si-dreptul-de-munca-in-germania/

 
#2 Gelu 28.11.2011 20:57

O initiativa laudabila, sper sa se concretizeze.

 
#3 UnUL 28.11.2011 20:58

AZI SENATORII I-AU CASTRAT PE PEDOFILI SI PE USL-ISTI.

 
#4 LOL 28.11.2011 21:06

Bine, masura e cam de ev mediu asa, da merge. Aia cu pop-onarii mi se pare corecta, mai da-i in mo.r.tii lor de frustrati...

 
#5 Radu Barb 28.11.2011 21:26

Da, clar o initiativa laudabila ! Nu are de aface cu orientarea sexuala... reporterul a cam "impuns"... S-ar fi putut mari totusi varsta victimei...nu? Daca pana la 18 ani nu se poate obtine carnetul de conducere... de ce daca victima are 15 ani impliniti si este agresata sexual fapta nu se incadreaza sub incidenta infractiunii de pedofilie ? nu inteleg dupa care logica? Se considera ca un coppil de 15 ani poate sa se apere...sa se opuna? Dar marog, legea este binevenita!

 
#6 fifi 28.11.2011 21:27

castartii, mama lor, lumea trebuie sa scape de ei!

 
#7 OLTEANUL 28.11.2011 21:32

CRED CA AR TREBUI CASTRATI TOTI PREOTII :)

 
#8 @Atenţie, români: contractul de muncă nu inseamna drept de munca! 28.11.2011 21:43

@Atenţie, români: contractul de muncă nu inseamna drept de munca!


Nu merge site-ul

 
#9 fara-cocalari-gunoaie-lepre 28.11.2011 21:46

Nemernicii dracului!!!
Foarte bine le-au facut nenorocitilor de pedofili ca au adoptat legea!
Intr-o tara ca Romania aceasta lege trebuia sa existe din anii '90...
Sa speram ca se si aplica!

 
#10 mircea var cu Tepes 28.11.2011 21:49

Da` pe piticu`pervers care a castrat salariile bugetarilor,cine se pune sa-l "pretzaluiasca"de oua?Da`pe politicienii care violeaza in grup,cu toate perversiunile posibile Constitutia si amarata de Rromanica,cine le baga "bijuteriile de familie"pe gat?Si in fine,ce tulumba ar trebui sa-i bagam in sezutu`anusului Spanului chior de la Cotroceni,care a facut din obsesiile lui sexuale,criteriu de alegere a slugilor sale credincioase?Cu toate ca "gaoza'lui incinsa de pofte ar topi si ultimele resturi de calota polara..Vrei sa fii pe bune cu sefu`?Simplu,"flatuleaza-i "favorita!Nu-i asa,cetatzene Blaga?Sa-ti priasca noul post,umflatule de bugetivor care esti...

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
O păţeşte şi cel mai puternic om de pe pământ! Când şi-au dat seama era deja prea târziu! FOTO Imagine TRUCATĂ cu Obama dată publicităţii. TOP GAFE