Publicat

4

ianuarie

2017

21:33

7003

vizualizări

Aflarăm de la televizor...

N-a fost nevoie ca miniştrii Guvernului Dragnea să-şi depună jurământul pe WhatsApp.

Aflarăm de la televizor...

N-a fost nevoie ca miniştrii Guvernului Dragnea să-şi depună jurământul pe WhatsApp.

Ofuscat, Preşedintele i-a primit, totuşi, la Cotroceni. Ba le-a deschis poarta şi următorilor doi oameni în Stat – norocul lor că n-au nimerit într-o zi de sărbătoare naţională, că i-ar fi ţinut cu dinţii la grad.

Ceremonia s-a desfăşurat pe uscat. Şampanie au fost audierile  de dimineaţă, din comisiile parlamentare. Cu puţine, notabile, excepţii – Sevil Shhaideh, Ionuţ Vulpescu... – noii miniştri au împroşcat, festiv, bule de aer.

Ce să mai zică, seara, Klaus Iohannis? “Vă doresc mult succes, cu toate acestea!”. I-a încropit cineva un discurs care s-a dorit acid, în finalul căruia i-a obrăznicit pe toţi:  “Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”.

... Şi se vor mai ciondăni o vreme, până când vom afla la televizor că Parlamentul Dragnea, sprijinit de Guvernul Dragnea, s-a decis să pună capăt navetei Preşedintelui.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Anunţ ŞOC în tenis! Se retrage la doar 25 de ani. E cu doar 4 zile mai mare decât Simona Halep, dar a decis să spună STOP

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info