Publicat

4

ianuarie

2017

21:33

7003

vizualizări

Aflarăm de la televizor...

N-a fost nevoie ca miniştrii Guvernului Dragnea să-şi depună jurământul pe WhatsApp.

Aflarăm de la televizor...

N-a fost nevoie ca miniştrii Guvernului Dragnea să-şi depună jurământul pe WhatsApp.

Ofuscat, Preşedintele i-a primit, totuşi, la Cotroceni. Ba le-a deschis poarta şi următorilor doi oameni în Stat – norocul lor că n-au nimerit într-o zi de sărbătoare naţională, că i-ar fi ţinut cu dinţii la grad.

Ceremonia s-a desfăşurat pe uscat. Şampanie au fost audierile  de dimineaţă, din comisiile parlamentare. Cu puţine, notabile, excepţii – Sevil Shhaideh, Ionuţ Vulpescu... – noii miniştri au împroşcat, festiv, bule de aer.

Ce să mai zică, seara, Klaus Iohannis? “Vă doresc mult succes, cu toate acestea!”. I-a încropit cineva un discurs care s-a dorit acid, în finalul căruia i-a obrăznicit pe toţi:  “Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”.

... Şi se vor mai ciondăni o vreme, până când vom afla la televizor că Parlamentul Dragnea, sprijinit de Guvernul Dragnea, s-a decis să pună capăt navetei Preşedintelui.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Absolut şocant! Cum arată Michael Schumacher după mai bine de 3 ani de comă! Cântăreşte doar 45 Kg şi a scăzut în înălţime

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info