Publicat

16

iulie

2017

18:28

3270

vizualizări

Biserica merge în paradis

Pentru cei care mă cunosc şi vor să mă sprijine - le aduc la cunoştinţă că, de luni, în două-trei săptămâni, pot fi găsit pe străzile Bucureştiului, implicat în diferite acte de comerţ cu „acţiuni” la purtător, gen: agheasmă, tămâie, lumânări, gablonz creştinesc…

Biserica merge în paradis

Pentru cei care mă cunosc şi vor să mă sprijine - le aduc la cunoştinţă că, de luni, în două-trei săptămâni, pot fi găsit pe străzile Bucureştiului, implicat în diferite acte de comerţ cu „acţiuni” la purtător, gen: agheasmă, tămâie, lumânări, gablonz creştinesc…

… mătănii, icoane pe lemn, pe sticlă şi pe coajă de copac, catapetesme – diferite suprafeţe şi modele -, confecţii metalice susţinere iconostas, scări (trepte şi mână curentă) amvon – drepte sau elicoidale -, sfeşnice, cădelniţe, candelabre (diverse mărimi, forme şi străluciri), mir din producţia anuală pentru Parlamentul României, tatuaje, piercing-uri, abţibilduri, toate pe temă, aparate auditive şi diverse device-uri pentru sfinţii părinţi mărturisitori, categoria 80 plus.

Preţurile sunt negociabile şi includ, la cerere, TVA, diverse mărimi şi modele.

Învederez primăriei faptul că nu vând la tarabă, deci nu sunt pasibil de plata vreunei chirii sau de vreo amendă din partea inutililor poliţişti locali, pentru ocuparea ilegală a vreunei suprafeţe de carosabil sau trotuar, ci acţionez pe model Prisipkin, din „Ploşniţa” lui Maiakovski, omul prezentându-şi marfa agăţată pe pulpanele interioare ale şubei, recte, în cazul de faţă, ale sutanei.

Am în vedere efectuarea comerţului cu cele amintite mai sus, în lumina sfântă a ultimelor declaraţii ale şefului PSD, premierul din umbră, Liviu Dragnea, precum şi a declaraţiei bombă, emisă de preafericitul nostru preşedinte de ţară şi şef de stat laic, aflat în mandatul Domnului, 2014 – 2019, Europa Unită, după cum urmează: „După părerea mea, sincer, la acest moment să vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventură fiscală”.

Absolut, domnu’ preşedinte, curat aventurieri!

Cei doi au mai declarat, la unison, că nu împărtăşesc opinia ereticului Teodorovici – sinistru liber cugetător –, care a dus numele tuturor preafericiţilor „businessmen” ai Bisericii în deşert, susţinând că instituţia în discuţie, mă rog, afacerile acesteia, generatoare de profit de ordinul zecilor de milioane de euro, anual, să fie – ptiu, Drace! – impozitate.

După ce l-am afurisit pe neexorcizatul consilier al luminosului nostru premier, pentru aşa o blasfemie, fiind de acord întru totul cu întâistătătorii „sfintei” şi mult preamagdalenizatei noastre clase politice, am înţeles că viitorul aparţine economiei ecumenice, dezvoltate pe baze solide, nemuritoare şi neimpozabile în vecii vecilor, Amin!

În consecinţă, plecând de la această directivă de partid şi de stat, am dedus că comerţul cu orice este legat de/cu lanţul producţiei sfinte şi cu dezlegare de la plata impozitelor, de către ANAF şi ceilalţi responsabili, este raiul, şi mi-am spus că orice român care refuză producţia, comerţul, afacerile cu vin călugăresc şi serviciile de: botez, nunţi, înmormântări, acatiste şi spovedanii, ale căror preţuri sunt fără număr – şi fără chitanţă, cum mi s-a întâmplat mie, după ce am întrebat în Sfântul Altar, unde fusesem invitat, „Cât costă botezul, părinte?”, „Numără, tată, că-ţi spun eu când să te opreşti…” – înseamnă că e nebun de legat şi nu vede semnul. Eu l-am văzut!

Deci, aşa să ne ajute Dumnezeu, pe noi, care am înţeles, iar pentru ceilalţi să trimită ANAF-ul să le impoziteze orice leuţ muncit, până la ultima firfirică!

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
BREAKING NEWS | Decizie BOMBĂ dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Verdictul aşteptat de ani buni e acum DEFINITIV

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info