Versiunea Beta

COMENTARIU LIVE Geoană: Ce eroare de judecată şi de staff!

Geoană: Ce eroare de judecată şi de staff!

Dacă cineva i-ar fi rulat în faţă o caseta cu el luând bani de la Vântu, Mircea Geoană ar fi reacţionat mai bine decât a făcut-o atunci când Băsescu l-a întrebat despre întâlnirea de miercuri seara cu SOV. Inexplicabil, candidatul pesedist s-a albit, a transpirat, s-a bâlbâit şi a venit cu nişte justificări incredibile. Cam ca acelea date de Băsescu la vederea filmului în care apărea pocnind un copil.

O informaţie devenită publică aproape cu patru ore înaintea confruntării prezidenţiale l-a prins complet nepregătit pe Mircea Geoană. Deşi "Academia Caţavencu" publicase pozele pe site, preşedintele PSD a aflat de la Băsescu că el, Geoană, acuzatul de relaţii nepotrivite cu mogulii, a fost acasă la Vântu cu trei zile înainte de alegeri şi chiar în ziua arestării lui Nicolae Popa, condamnat la 15 ani pentru falimentul Gelsor şi FNI, acuzat de presa vremii că a fost om de paie pentru SOV, scos ţap ispăşitor ca şi Ana Maria Vlas. Ce candidat serios la funcţia supremă în stat comite o asemenea eroare de judecată, indiferent de obiectul real discuţiilor? Cum să mergi noaptea acasă la omul suspectat că te manevrează şi că te vrea preşedinte ca să-şi rezolve problemele cu justiţia şi cele de afaceri? Cum să justifici eroarea de judecată spunând că ai mers la SOV ca să te scuzi pentru interviul în care îl făceai "malefic şi puţin turbulent"? Cum să spui că nu ştii cine e Nicolae Popa?

Sunt probleme pe care şi le puneau, în pauza dezbaterii, chiar şi susţinătorii lui Geoană, mulţi dintre ei aflând live de la Băsescu despre vizita nocturnă.

Eroarea nu-i aparţine doar lui Geoană, dar şi staff-ului său, care l-a trimis în gura lupului fără ca măcar să-l avertizeze. O eroare făcută şi de staff-ul lui Băsescu la celebrul filmuleţ de la Ploieşti, o eroare care îl poate costa funcţia prezidenţială. Aşa cum s-ar putea să-l coste şi pe Geoană.

 

 

119 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 macchiavelli 3.12.2009 22:16

stia Ilici ce stia despre Geoana smile

 
#2 Viorica 3.12.2009 22:18

Sunt convinsa ca domnului Geoana i s-a intins o cursa,dar putea foarte bine sa nege si el ca domnul Basescu si sa spuna ca filmele sunt trucate.Oricum a facut o mare tampenie.

 
#3 NU dormi linistit! 3.12.2009 22:18

Chiar vrei să dormi liniştit?

LiniÅŸtea ta înseamnă nu numai liniÅŸtea politiceniLOR ci ÅŸi liniÅŸtea celor din spatele LOR!

Dacă TU eÅŸti neliniÅŸtit într-o singură zi, ei vor fi neliniÅŸtiÅ£i 5 ani de zile!

Dacă TU eşti liniştit doar pe 6 decembrie, ei vor fi liniştiţi 5 ani de zile!

Hai la VOT ÅŸi neliniÅŸteÅŸte-i!

http://nudormilinistit.wordpress.com/

 
#4 ionut 3.12.2009 22:23

ei se cearta si cersesc puterea poporului pentru interesele lor, iar noi oamenii de rand cersim un loc de munca si speranta de a putea avea un trai decent. indiferent cine va iesi ,pe noi romanii de rand ne vor fi uitat imediat dupa data de 6 decembrie , in urma inchiderii urnelor de votare!

 
#5 natallia_b 3.12.2009 22:23

Si a mai si jurat cu mana pe Biblie...Mare rusine mare! Se vede ca nu se astepta la o asemenea intrebare din partea lui Basescu...semn clar ca intalnirea din seara trecuta era secreta. Despre ce au vorbit? Despre vreme, despre..vremuri....sau despre ce a intuit presedintele. Parca e prea mare coincidenta-Geoana si Vantu in ziua in care a fost arestat suspectul si martorul principal in cazul FNI

 
#6 dan 3.12.2009 22:25

basescu a iesit in castig la faza cu filmuletul: intre timp sa demonstrat ca e fals. geoana a pierdut multe voturi pentru ca oamenii din spatele lui se dedau la semenea actiuni

 
#7 eu 3.12.2009 22:26

Cata scoala ai facut tu ca sa il critici pe geoana sau basescu? Plus ca esti anti geoana si asta se vede clar, daca ai avea un pic de talent ai stii ca tre sa fii impartiala! Ai vazut la tolontan?ITI DA CLASA ALAwink E DE UN MILION DE ORI MAI BUN CA TINE. INVATA SA SCRII, APOI DATI CU PAREREA. ASTA NU E ARTICOL E MIZERIE. EU UNU NICI NU MERG LA VOT, DAR TU MA DEZGUSTI TOTAL. APROAPE CA MAI CONVINS SA-L VOTEZ PE GEOANA!!!!

 
#8 Gheorghe Cionoiu 3.12.2009 22:42

Geonă a dovedit că nu e doar prostănac. E un imbecil nesimÅ£it pentru că a fost ieri la Vântu dar ÅŸi pentru că a evitat să răspundă dacă este dispus să cerară scuze cetăţenilor români pentru că în cadrul dezbaterii de dinaintea primului tur a minÅ£it că nu s-a întâlnit cu acesta. Asta nu înseamnă însă că Băsescu poate fi votat.
Alegerle trebuie boicotate.
"Băsescu sau Geoană? Niciunul, anulați-vă votul!" - un articol superb: http://www.romanialibera.com/editorial/editorial.php

 
#9 Dana 3.12.2009 22:46

Da, asa este, a fost o greseala, dar ar fi putut sa nege, la asta te-ai gandit, doamna Ruse? S-a fasticit pentru ca nu s-a asteptat, dar nu a negat nici o clipa, a recunoscut, nu ca Basescu care a mai si jurat pe Biblie ca "nu l-am lovit cu pumnul in plex sau in fata"!!! Dar Basescu nu a jurat "nu l-am lovit deloc pe Bogdan NU-mai -stiu-cum" (cu nume si prenume, ca la Geoana). La asta te-ai gandit, madame ziarista "impartiala ca Udrea" ce esti!

 
#10 Băsescu, dresajul românilor ÅŸi lătrăii din Media! 3.12.2009 23:02

Românii sunt sub anestezia minciunilor lătrăilor din presă ÅŸi televiziuni!

Votul românilor este dirijat de aceÅŸti diversioniÅŸti din presă ÅŸi televiziuni către cei care-i sărăcesc mai tare!

Zi de zi de spionii din presă, diversioniÅŸtii, propagandiÅŸtii ÅŸcoliÅ£i la fundaÅ£iile antiromâneÅŸti ale lui Soros si alÅ£i propovăduitori ai capitalismului de pradă, marii căccaÅ£i vorbitori: Hurezeanu, Boda, Rodica Culcer, Pipidi, Patapevici, Tismaneanu, Macovei, Bogdan Chiriac ÅŸi de aghiotanÅ£ii lor: Turcescu, BuÅŸcu, MărieÅŸ, Ursu, Mircea Marian, Ion M. Ioniţă, alt Ioniţă, Moraru, Pora, niÅŸte recitatoare fără creier ÅŸi alÅ£ii!!!!

Aceste javre, lichele, oameni de nimic, certate cu adevărul ÅŸi bunul simÅ£, indivizi fără mamă, fără tată, fără Å£ară, puÅŸi pe căpătuială au câÅŸtigat mult, ÅŸi-au sporit averile de mai multe ori în climatul de dezordine, debandadă din economie sub Băsescu!

Care-i diversiunea împotriva oamenilor care trăiesc din salariu sau au o mică afacere?
Să-i agaÅ£e pe bogaÅ£ii Patriciu, Vântu, Voiculescu de Mircea Geoană. De parcă Geoană, dacă a vorbit cu ei, i-a îmbogăţit!

I-a îmbogăţit politica diversionistă a lui Băsescu! În mandatul lui Băsescu, Patriciu, Vântu, Voiculescu, ÅŸi-au sporit averile de 5 ori!

Altă proastă, aceiaşi golănie! Tuţă ordinară care eşti! Ti-e ruşine să spui direct. Votaţi-l pe hoţul de Băsescu şi eu voi face mai mulţi bani din lătratul şi min-ciunile pe care le vei citi!

Tragi tu o concluzie de idi-ot pentru idioÅ£i! După 20 ani de hoÅ£ii ai lui Băsescu, oamenii trebuie să uite ÅŸi să voteze cu demolatorul României!

VOTEAZÄ‚ MIRCEA GEOANÄ‚ ÅžI MAI AI O ÅžANSÄ‚ SÄ‚ TRÄ‚IEÅžTI MAI BINE!

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel