Versiunea Beta

În 300 de cuvinte, despre alegerea unui model în viaţă. Fiţuică pentru bac

de Lelia MUNTEANU

Modelul meu în viaţă este Anri Coadă respectiv avionul cu reacţie cum ar veni aeroportul Otopeni cu acelaşi nume fincă seamănă în mod deosebit de mult cu nea Gigi. Părerea mea. Mă refer la nea Gigi când nu-l bagase la zdup ceia ce a fost o nedreptate pentru întregul nostru popor care el nu a furat ci a dat tot mereu. Acest om foarte bazat care a plecat de jos de la o simplă oaie obişnuită ajungând pe culmile succesului la Maibak şi alte aspecte ale vieţii noastre creştine din cele mai vechi timpuri şi până astăzi. Ca mod de viaţă aş dori o carieră de Primar cu ajutorul lui dumnezeu ceva gen. Această meserie este foarte grea cu avantajele ei în permanenţă înconjurat de domnişoare finuţe în număr corespunzător care este cel mai simaptic cu smardoiala sa distinsă domnul Mazăre. Aş putea să mai amintesc câteva personalităţi din Ghencea enumerarea oprinduse aici. În concluzie am decât un ideal dorindu-i multă sănătate şi fericire şi suces la bac. Având în vedere cât nea minţit marele nostru poet naţional Mihai Eminescu de îl cunoştea vecinii toţi cât era de carditor iar Ion Barbu poet trăgea pe nas cu riga cript-o şi lapona ienicer care Odobescu s-a sinucis luânduşi viaţa eu nu pot să urmez aceste exemple negative. Vă mulţumesc din suflet pentru frumoasa dumneavoastră notă ce m-i-o v-eţi da la acest subiect dificil banii sunt în şerveţel care l-am pus în sertarul unde miaţi sugerat în mod repetat.    

Lelia Munteanu este senior editor al ziarului Gândul

 

 

 

64 Comentarii [+] Adauga un comentariu

#1 rehab 5.07.2013 10:19

ha ha ha mortal lol :)

g e n i a l

 
#2 ioana 5.07.2013 10:32

Ceea ce este, d-na Lelia, si mai trist este ca ai nostri tineri pot scrie si mai prost de atat! Am citit sute de ineptii de-a lungul anilor! In participatiune, culpa apartine parintilor-elevilor-profesorilor.

 
#3 tot eu 5.07.2013 10:38

dupa ce sunt corectate,ar trebui impachetate si trimise acasa la parinti,prin posta,sa vada si ei ce au la usa.poate asa iau masuri

 
#4 Corectura 5.07.2013 10:53

corect se scrie aş dorii deci cu 2 d ii ! da c să ceri d la ăjtia ...

 
#5 IG 5.07.2013 11:04

„Râzi tu, râzi, Harap Alb, da'”... purceaua-i moartă-n coteț!

 
#6 tristan Adomnitei/ andrea boceLi 5.07.2013 11:05

...si io am vrut sa devin MiCUL Print,
dar m-a batut CopyLotu Ponta!

voi de ce nu vreti sa deveniti un Catavencu/ Trahanache?
un Dimitrie Leonida, Celibidache, Mihail Jora, Gogu Constantinescu, Iosif Constantin Dragan, Averescu, ierimia GRIGORESCU, Luchian, Tonitza, Tristan TZzara, Hogash, Racovita, Anti pa Palade...
...o Elena, inlusiv!, o Nadia, o Maria, o Ecaterina..., o Ana Paucher/ Bogdana Olteanu, ...o EBA!?
(toate vreti sa deveniti Andreea... ce nume de ma scula!
bune la SCULARIE
99% sub 40 de ani, ca un fackut de coincidentza!

 
#7 Topo 5.07.2013 11:10

@tristan Adomnitei/ andrea boceLi
Expresia '2 de i' este incorecta. Varianta corecta este 'cu doi i', implicit prepozitia 'de' nu isi are locul. Corectosule.

 
#8 geosys 5.07.2013 11:24

Foarte tare aceasta putere a gandului. Genial. :)

 
#9 Jos Guvernescu 5.07.2013 11:29

domna lelia, ave-ti un mimetism fenomenal, ms. pentru artikol. totusi, nu vatzi aptzinut sa nu datzi ku odobesku si eminesku, va-tzi km batut joc dă cititorii kre este. parerea mea..

 
#10 adrian 5.07.2013 12:08

Numi ramani decat sa va da-u BACU cu nota unspi, doamna Lelia!
Bravos!

 
Vezi toate »

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
SURPRIZĂ! Oferta pe care Iranul i-a făcut-o României. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran