Publicat

13

iulie

2017

21:45

2208

vizualizări

Răzbunarea mătuşii. O ciocolată cu lapte pentru Năstase

Ca să vezi! Pe Năstase nu l-a răzbunat Halep, l-a răzbunat Venus. Venus Williams, sora Serenei „Ciocolată cu lapte” (sic!)

Răzbunarea mătuşii. O ciocolată cu lapte pentru Năstase

Ca să vezi! Pe Năstase nu l-a răzbunat Halep, l-a răzbunat Venus. Venus Williams, sora Serenei „Ciocolată cu lapte” (sic!)

Am văzut şi eu ce înseamnă s-o joci tenis pe Konta.

Venus n-a dat nici un ace! Konta, vreo şapte-opt. Diferenţa?! Venus a jucat tenis. Cu tupeu, cu alonjă – de ţinută, nu de braţ -, cu respect de sine. Luptând, generând, izbind fiecare minge, cu viteza luminii alunecată de pe umerii fermi, la cei 37 de ani ai săi.

Tuşica a îngenuncheat-o pe Konta. Recunosc, m-a uns pe suflet. Simplu, puternic, fără drept de apel. Şcoală de tenis pentru toţi practicanţii. Fără grimase, fără „durere”, fără ţipete inutile.

Cu mândrie şi fără prejudecată.

Venus a avut mereu clasă. Mai multă şi mai mare decât Serena. Serena a avut forţă, violenţă, talent şi mult teatru. Venus a avut clasă, gleznă, poignet.

Pe lângă ea, Konta a fost umbra lui Mircea la Cozia.

Asta înseamnă, totuşi, tenis: voinţă, construcţie, îndrăzneală. Niciodată aşteptarea greşelii din partea adversarei.

Da, Nasty! Nu te-a răzbunat Halep. Ea s-a speriat de Konta. Ironia Wimbledonului: te-a răzbunat mătuşa Venus.

„Nightflight To Venus”. Dacă nu, măcar un „mulţumesc, tanti”, şi tot ar fi de efect…

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
ULIMA ORĂ | Accident teribil petrecut pe autostradă: un fotbalist celebru, implicat! Poliţiştii au fost şocaţi când l-au testat cu etilotestul

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info