Publicat

12

iulie

2017

21:51

10984

vizualizări

Soros la Seaca

Spăşit, George Soros l-a căutat pe Dragnea prin tot Teleormanul să-şi ceară iertare.

Soros la Seaca

Spăşit, George Soros l-a căutat pe Dragnea prin tot Teleormanul să-şi ceară iertare.

La Seaca s-a minunat lumea cum de-a ajuns fără barcă gonflabilă.
 
La Smârdioasa s-au strâns oamenii ciopor, să se uite la bătrânul atât de simplu, după vorbă după port, scurmând cu pantofii Prada în praful fierbinte.
 
Cei din Orbeasca văzuseră declaraţiile lui Dragnea, dar au crezut până atunci că Soros ăsta e vreun procuror de-al lui Kovesi. Li s-a făcut milă de el şi au chemat corul mixt să-i cânte un ”Hau du iu du”.
 
La Vârtoape, lângă primărie, moş Soros a făcut greşeala să se  caute de batistă şi i-au căzut din buzunar vreo două milioane de dolari. Să vezi mişcări spontane, flashmoabe, de n-a mai rămas fir de brusture în găurile din trotal, trotar, trotoar.
 
Până la Gratia, la patruj’ de grade sub corcoduş, omu era terminat. Bileţelul cu scuze i se udase în palmă şi literele scăpaseră în toate direcţiile. Aici a aflat că Dragnea e în Israel, unde i-au întins covorul roşu.
 
... Şi stând aşa sub corcoduş, picat din Upper East Side în Lower Teleorman County, nu-şi mai putea aminti neam nici de ce a vrut să-l distrugă pe Leave You Dragnea, nici cine e Dragnea. Ştia că nu-l iubesc nici duşmanii (Trump şi Ciuvică), nici ai lui (Viktor şi Bibi), iar ochii albaştri i s-au înverzit de necaz. Nu mai plânsese din vara lui 2015, când bursa din New York a deschis în scădere, iar la Tokio indicele Nikkei 225 a căzut cu 4,61%.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
ULIMA ORĂ | Accident teribil petrecut pe autostradă: un fotbalist celebru, implicat! Poliţiştii au fost şocaţi când l-au testat cu etilotestul

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info