Marian SULTĂNOIU
Marian SULTĂNOIU
2672 vizualizări 22 mar 2017

Am trăit s-o vedem şi pe asta: un Zmău din Botşăni –, posibil membru, sub minimă acoperire, al grupului activistelor topless, filiala „dincoace de Prut” -, pozând, relativ nud, în faţa Parlamentului României, în semn de mare protest.

Împotriva a ce protestează personajul nostru de poveste? Ei bine, ditamai Zmăul cu părul cărunt pe pieptu-i surpat, se revoltă împotriva voinicului Daniel Constantin, care ameninţă să taie capetele ALDE Tăriceanu, şi să spargă partidul.

Şi tot n-ar fi fost delirant de mult, dacă „balaurul”, fost colider al filialei natale a alianţei aflat în pericol, fost şef de poliţie în meleag, ne-ar fi arătat chiloţii, pur şi simplu, pe mute.

Dar el a slobozit, la repezeală - dacă aceste fapte incredibile sunt adevărate, şi nu doar o făcătură -, şi câteva limbi de foc, pe Facebook, comentându-şi înfăţişarea, arătându-ni-se, astfel, şi cu capul gol. “Şi uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci când mi-am dat demisia din Copreşedinte Alde Botoşani. Atunci i-am arătat ce aveam în chiloţi, în partea din spate. Acum când văd că face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, aş vrea să-i arăt ce am şi în partea din faţă! Cum e de făcut, dragi prieteni?”.

Bună întrebare, căreia, însă, nu-i putem da un răspuns pe măsura dilelii momentului.

Ceea ce putem face, totuşi, este să-i atragem atenţia membrului dezgolit în parcare - spre a i se înfăţişa, astfel, voinicului Daniel – că, dacă insistă să-şi dezvolte componenta „voyeur” a personalităţii sale livresc-politice, gen „Pisica în cizme”/”Motanul încălţat în şosete alba-neagra”, ar putea avea soarta unui nene din Norfolk, Virginia, violat de o doamnă care „avea chef”, chiar în parcare.

Iată, în câteva cuvinte, povestea (potrivit tmz.com), care i s-ar potrivi, mănuşă, lui Dumitru Zmău

O femeie din Norfolk, Virginia, a fost arestată, după ce a fost găsită în stare de ebrietate într-o parcare, făcând sex cu un bărbat inconştient/leşinat.

A fost, însă, eliberată, scăpând doar cu o amendă. Scuza ei a fost că ”avea chef”.

Bărbatul s-a scuzat şi el, când şi-a revenit, spunând că a fost ceva ”spontan”, dar îi pare rău şi şi-a dat acordul şi nu a putut ”termina treaba”.

Hai, că vine apocalipsa, şi-am încălecat pe-o şa, şi…

Citește și: