''Au luat-o pe Nuţi. Din oraş, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum şi aici, viaţa şi opera infracţională. Am scris şi am vorbit (încă o fac) pentru două vieţi. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea şi acum salută victoria luptei împotriva corupţiei fluturând steagul dreptăţii supreme. Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceţi salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru şi Niro cu mormanu’. Din corupţie, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi ştiaţi şi trecutul, şi prezentul. Vă băteaţi pe biletele ei de favoare. Dar aţi băgat capetele între umeri. Trăiaţi din bani negri. Fiscul era doar o înşiruire de iniţiale. Urâtă pâine aţi mâncat, gândacilor. Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanţii de pe stradă. Iar voi participaţi la insurecţia armată. Aţi trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveţi să-i scuipaţi tabloul şi să-i daţi foc tezei de doctorat în Piaţa Universităţii. Măcar fiţi demni. Sugeţi-o din picioare. Rugaţi-i pe noii voştri stăpâni să se urce pe scaun'', a scris Ciutacu pe blog.

La scurt timp, Victor Ponta a Share-uit articolul pe pagina sa oficială de Facebook, alături de menţiunea: ''Singurul meu comentariu legat de 'Cazul Elena Udrea' - total de acord cu Ciutacu!''.

Ulterior, după ce şi-a dat seama că postarea lui Ciutacu conţine limbaj licenţios, Ponta a revenit cu o precizare, spunând că este doar ''de acord'' cu realizatorul TV, nu ''total de acord''. Cu toate acestea, premierul a ''reuşit'' să comită o nouă gafă, ironizând tragedia de la Charlie Hebdo. ''Am văzut că cei care se simt vizaţi de Ciutacu încearcă să deturneze, ca de obicei, sensul afirmaţiei. NU sunt de acord şi NU folosesc NICIODATĂ în public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar că sensul mesajului lui Victor Ciutacu este îndreptăţit (sper ca cei care se simt vizaţi să nu trimită nişte asasini fanatici la redacţie la Ciutacu să-l împuşte că i-a jignit la deontologie)'', a scris Ponta pe Facebook.

Totodată, Ciutacu şi-a completat articolul de pe blog cu următoarea precizare: ''Ponta a îndrăznit să fie de acord public cu mine, l-au linşat hienele. Acum s-a găsit şi Cristoiu, mai lipseşte Băsescu din poveste. Acu’ l-au umflat şi pe Videanu. Aştept cu încredere mesajul intern de comunicare al fostului PDL''.

Citește și: