5028 vizualizări 30 dec 2016

Cu peste 30 de milioane de euro în conturi în ultimul an Steaua anunţa o campanie de achiziţii de răsunet, care să suplinească plecările lui Varela, Chipciu, Hamroun şi Stanciu.

Premisele erau favorabile, în condiţiile în care s-au făcut eforturi enorme pentru transferul lui Alibec, însă venirea vârfului Astrei nu va fi dublată de achiziţionarea unor alţi fotbalişti veniţi pe sume importante.

Astfel, pistele Benzar, Marin, Coman şi Ţîru (Viitorul) par să fi căzut de tot, aşa cum s-a întâmplat şi cu posibila revenire a lui Szukala. Planul vicecampioanei e simplu: va încerca să optimizeze la maximum totul, aducând doar jucători la final de contract sau care intră în ultimele şase luni.

Gnohere, Junior Morais şi Filipe Teixeira rămân singurele variante viabile, însă, deşi ei pot semna de acum, vor putea ajuta echipa doar din vară. Budescu are şanse minime să mai ajungă sub comanda lui Reghe, în condiţiile în care are o ofertă mult mai tentantă din Turcia. Dacă va fi lăsat liber de contract de chinezi, "Sărmăluţă" va alege mai mult ca sigur Karabukspor. O situaţie aparte e reprezentată de Puljic, fotbalist care joacă rar la Tom Tomsk şi care ar putea ajunge sub formă de împrumut la Steaua, dacă nu va reuşi să îşi rezilieze contractul.

"Eu nu pot să fac investiţii pentru că nu ştiu ce se întâmplă", a confirmat ieri Becali, semn că Reghe nu se va bucura nici pe departe de o formaţie care să defileze în partea a doua a campionatului, aşa cum se anticipa, scrie digisport.

Citește și: