"Baciul" susţine că Hagi a avut pe masă o ofertă "incredibilă" din punct de vedere financiar, dar că a preferat să rămână la Viitorul pentru a-şi duce proiectul la bun sfârşit.

Cu cât îl "plăteşte" patronul Hagi pe antrenorul Hagi

Oficial, salariul lui Hagi la Viitorul este de doar 500 de euro, ceea ce reprezintă o situaţie unică pentru fotbalul de top. Totuşi, Regele se află într-o situaţie inedită din acest punct de vedere, în condiţiile în care este şi patronul echipei. "Ar fi însemnat să mute banii dintr-un buzunar în altul", spune amuzat Popescu.

"Este incredibil! Nu ştiţi la ce oferte, ce sume, a dat la o parte Gică pentru a sta aici şi să fie neplătit! Cred că e singurul antrenor din lume care e neplătit... Ar trebui să mute banii dintr-un buzunar în altul. Are nişte bani pe care nu-i ia (n.r. salariu de 500 de euro pe lună). Îi lasă acolo... Ceea ce face Gică e incredibil.

Eu cred însă că în momentul în care va avea un proiect serios din străinătate, va pleca pentru că s-au întâmplat foarte multe. S-au întâmplat multe şi atunci când ai un proiect ca asta şi ai multe piedici, la un moment dat de saturi! Zici "Plec, ajunge!". Piedici din toate părţile. Dacă a ajuns lumea să vorbească despre Hagi că face blaturi! Nu se poate aşa ceva. Aceste lucruri nu sunt întâmplătoare, nu vin din senin... Eu cred că cineva are interes ca Gică să nu rămână aşa cum e el de fapt! Sunt oameni care efectiv nu sunt zdraveni la cap!", a declarat Gică Popescu la ProSport LIVE.

Citește și: