no author
Andrei Pal
622 vizualizări 18 mar 2017

Debutul anului curent a adus cu sine vestea wild card-ului acordat jucătoarei de origine rusă Maria Şarapova în cadrul turneului Mutua Madrid Open 2017. Presa naţională şi internaţională a dezbătut pe larg subiectul la momentul respectiv, acesta fiind recent reluat şi readus în atenţia publicului larg. Pentru lămurirea opiniei publice, Ion Ţiriac a decis să răspundă interogărilor pe subiect.

"Solicitările de wild card au fost adresate către un număr relevant de turnee, precum Stuttgart, Madrid, Roma şi altele. Prima a venit către mine, în calitate de proprietar al turneului de la Madrid, prin prisma relevanţei competiţiei. Personal m-am opus propunerii de acordare a unui wild card către Şarapova. Decizia finală însă nu îmi aparţine. Organizatorul are dreptul de selecţie, nu proprietarul. Manuel Santana este directorul turneului şi reprezentantul organizatorului, în măsură să hotărască aceste aspecte", a declarat Ţiriac, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Turneul WTA de la Madrid este programat să se desfăşoare în perioada 5-14 mai 2017 şi este organizat de compania Madrid Trophy Promotion SL.

Citește și: