16986 vizualizări 10 ian 2017

Transferurile din ultima perioadă îi vor bloca ascensiunea lui Dennis Man, fotbalistul venit de la UTA având în acest moment şanse mici să mai evolueze. Staff-ul tehnic ar trebui să îi găsească loc totuşi în primul "11", singurul lucru care îi lipseşte atacantului fiind încrederea. În măsura în care va primi sprijin, el va fi titular indiscutabil pe termen lung, crede fostul oficial al Stelei.

"Eu zic că dacă e lăsat 4-5 meciuri în atacul Stelei, Man nu va mai fi scos de acolo 10 ani. Jucătorilor tineri le trebuie un rodaj, pentru că e greu să-l scoţi din echipă pe Alibec", a fost mesajul transmis de Puşcaş, la Digi Sport.

De menţionat faptul că Puşcaş nu e singurul care îl consideră pe Man o adevărată afacere. În urmă cu doar câteva luni, Ilie Balaci a avut un discurs similar, şi el sfătuindu-l pe Reghe să mizeze mai mult pe acest puşti cu potenţial enorm.

"Steaua ia campionatul cu Man. Sunt ferm convins că dacă-l foloseşti 3 meciuri la rând pe Man, în al patrulea îţi explodează de dai cu pălăria de pământ”, a declarat şi Ilie Balaci.

Dennis Man a fost adus de Steaua în vara lui 2016 de la UTA Bătrâna Doamnă. 400.000 de euro au plătit roş-albaştrii pentru el. 125 de minute a evoluat mijlocaşul pentru echipa antrenată de Reghecampf în acest sezon.

Citește și: