no author
Andrei Pal
1154 vizualizări 5 ian 2017

Pe lângă cele 90 de milioane de euro ce vor intra în contul celor de la Juventus, Realul îl oferă la schimb pe Alvaro Morata, fotbalist sosit pe Santiago Bernabeu de la "Bătrâna Doamnă" în vara anului trecut, fiind răscumpărat cu 30 de milioane de euro. Morata a evoluat la Juventus în perioada 2014-2016, fiind cedat de Real Madrid, dar madrilenii i-au trecut în contract o clauză de răscumpărare ce putea fi activată oricând. Oficialii madrileni vor să profite de impresia bună lăsată de Alvaro Morata la Juventus, dar şi de faptul că acesta este nemulţumit de situaţia sa actuală de la club, şi încearcă să îl aducă sub comanda lui Zinedine Zidane pe fostul atacant de la Palermo.

Jurnaliştii spanioli scriu că, iniţial, italienii l-au vrut în schimbul lui Dybala pe unul dintre Luka Modric sau Toni Kroos, dar Florentino Perez, preşedintele Realului, a refuzat.

Alvaro Morata este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de, în timp ce Paulo Dybala are o cotă de 45 de milioane, conform aceleiaşi surse. Morata a marcat 27 de goluri şi a oferit 19 pase decisive în 93 de partide jucate pe Juventus Stadium, ajungând până în ultimul act al Ligii Campionilor în 2015, finală pierdută în faţa Barcelonei, scor 1-3.

Citește și: