Publicat

8

decembrie

2014

16:16

125

vizualizări

FR de Handbal are un nou sponsor

România a început cu stângul Campionatul European de handbal feminin 2014, 19-27 cu Norvegia, iar marţi va juca, de la ora 19.15, cu Danemarca.

FR de Handbal are un nou sponsor

România a început cu stângul Campionatul European de handbal feminin 2014, 19-27 cu Norvegia, iar marţi va juca, de la ora 19.15, cu Danemarca.

Înainte de a pleca la Europenele din Ungaria şi Croaţia, Naţionala a aflat că are un nou sponsor după ce BRD - Groupe Société Générale şi Federaţia Română de Handbal au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea handbalului românesc.
BRD este un suporter al sportului din România sprijinind în ultimii 15 ani tenisul, ciclismul si rugby-ul. Acest parteneriat reprezintă o continuare a unei relaţii mai vechi cu Federaţia Română de Handbal, BRD fiind partener oficial al acesteia şi în perioada 2010 - 2011.
„BRD – Groupe Société Générale crede în sport, în capacitatea acestuia de a crea valoare pentru societate. Dorim să sustinem formarea unor viitori campioni, iar handbalul are tradiţia capabilă să creeze performanţe importante atât în prezent, cât şi în viitor”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.
“Ne bucurăm de susţinerea oferită de BRD şi suntem încrezători că noul parteneriat va aduce multe oportunităţi de dezvoltare şi vizibilitate pentru handbalul românesc. Alături de BRD - Groupe Societe Generale avem acum atuurile necesare pentru a susţine echipele de handbal din România”, a declarat Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
”A suferit pierderi financiare uriaşe!” Ion Ţiriac se aruncă într-un război internaţional uriaş! Ce l-a scos din sărite

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info