Versiunea Beta

Gigi Becali „ştie” care va fi scorul la Grecia-România: “Poate o să vă gândiţi şi la mine în timpul meciului”

Gigi Becali va urmări, din închisoarea de la Poarta Albă, meciul de baraj dintre Grecia şi România.

Patronul Stelei a oferit şi un pronostic şi le-a transmis tricolorilor un mesaj.

“Poate o să vă gândiţi şi la mine în timpul meciului. Sper să jucaţi cu mândrie naţională, să arătaţi că aveţi valoare şi că sunteţi fotbalişti foarte buni. Cred că va fi 2-1 pentru România, deşi îmi doresc un rezultat mai bun”, ar fi spus  Gigi Becali.

Chiar dacă este la închisoare, Gigi Becali nu pierde niciun meci al Stelei şi al echipei naţionale, partide pe care le urmăreşte alături de ceilalţi deţinuţi. În plus, după fiecare meci, Becali nu se sfieşte să îşi exprime opiniile, de cele mai multe ori tranşante, despre evoluţia echipei şi mai ales a anumitor jucători. Totodată, el îi cheamă periodic în vizită la penitenciar pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul MM Stoica.

 

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
Reacţie fermă a lui Ion Ţirac: "Trebuie interzise!" Afaceristul român cere intervenţia autorităţilor pentru a stopa un flagel