no author
Andrei Pal
529 vizualizări 19 mai 2017

După ce în startul sezonului a acuzat probleme de sănătate şi de formă, Halep şi-a reintrat în ritm odată cu sezonul de zgură. A ajuns până în semifinale la turneul de la Stuttgart, a câştigat turneul de la Madrid pentru a doua oară consecutiv, iar acum se află în sferturi la Roma. Constănţeanca pune revirimentul pe seama plusului de încredere pe care l-a dobândit în acest timp.

Vineri, în sferturile de finală ale turneului din capitala Italiei, Simona Halep o va întâlni pe Anett Kontaveit.

"Simt fiecare lovitură, fiecare minge, nu contează unde mă aflu pe teren. Mă simt bine şi am încredere. Cred că în setul doi mi-am schimbat puţin stilul, am jucat mai rapid. Îi place acest joc (n.r. - Pavliucenkovei), a lovit cu mai multă forţă şi a fost dificil pentru mine să returnez. Este bine că am putut reveni în setul trei. Am făcut exact ceea ce făcusem şi în primul, a mers foarte bine pentru mine", a spus Halep, conform WTA, despre meciul cu Anastasia Pavliucenkova.

Legat de meciul cu Anett Kontaveit, care urmează, Simona Halep a mărturisit că se aşteaptă la un "meci greu". 

"Am jucat la Miami împotriva ei, nu a fost uşor. A fost un meci dificil. La momentul respectiv eram puternică, nu ştiu cum joacă pe zgură. O voi studia. Suntem în sferturile de finală, toată lumea trebuie să joace un tenis bun. Mă aştept la un meci greu. Am şansa mea, chiar dacă nu cunosc jocul ei pe zgură", a conchis sportiva aflată pe locul patru în clasamentul mondial.

La Miami, Simona Halep a învins-o pe Anett Kontaveit în două seturi, scor 6-3, 6-0.

Citește și: