no author
Andrei Pal
253 vizualizări 10 mar 2017

Conducerea echipei toscane lucrează intens la proiectul pentru un nou stadion cu o capacitate de 40.000 de locuri. Noua casă a grupării viola va avea 480.000 de metri pătraţi şi, pe lângă stadion, va fi compusă dintr-o parcare de 45.000 de metri pătraţi, un centru comercial şi unul sportiv şi va costa peste 400 de milioane de dolari.

Palatul Vechi sau Palazzo Vecchio din Firenze a fost gazda coferinţei de presă ţinută de reprezentanţii Fiorentinei, vineri, când şefii de pe Artemio Franchi au făcut anunţul istoric: "Îmi vine să mă întreb 'Unde am fost acum nouă ani?' Atât de multe s-au întâmplat. Astăzi prezentăm un proiect operaţional, de care suntem siguri, deşi există unele mici probleme, sunt sigur că le putem depăşi. Acesta va dura 4 ani. Vreau să mulţumesc Sindicatului pentru această oportunitate. E un pas important pentru oraş, dar şi pentru Italia. Sper să fim un exemplu pentru renaşterea grupării viola" a declarat Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, citat de violanews.com.

În ceea ce priveşte numele noului complex, Della Valle a spus că nu îl ştie încă, dar e sigur că va avea legătură cu oraşul Firenze.

Citește și: