Denis Şchiopu
357 vizualizări 12 aug 2017

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru punctul obţinut pe Arena Naţională. Meciul de sâmbătă a fost cel de-al 10-lea jucat de Astra în acest sezon, în toate competiţiile, formaţia giurgiuveană înregistrând patru victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

"Am simţit pe tot parcursul meciului că meritam mai mult decât am obţinut. Faptul că ultima impresie schimbă opiniile, asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm păcăliţi.

Au fost nişte lucuri dubioase şi nu vreau să mă abat de la intenţia de a nu comenta arbitrajul, dar nu vreau să se ajungă în situaţia ca cel care ţipă mai tare să fie avantajat. Au fost nişte decizii să le spun dubioase, din punctul meu de vedere.

Tocmai am încheiat o lună în care am jucat 10 meciuri şi vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum s-au descurcat.

Am întâlnit o echipă care, chiar dacă a anunţat că îşi va menaja titularii, cred că au avut în teren şase foşti campioni ai României. Meritul nostru e cu atât mai mare încât suntem o echipă în formare.

Cred că (n.r. Ovidiu Popescu) ar trebui să aibă mai mult respect. Sunt episoade care nu ar trebui să nu se mai întâmple în fotbal. Probabil în tensiunea jocului s-a întâmplat.

Îmi pare rău de Alex Ioniţă! Instinctul a fost să îl cert după meci, dar ce s-a întâmplat a fost că, în calitate de căpitan al echipei s-a dus să întrebe ce s-a întâmplat. Şi a primit al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu", a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei, la Digi Sport.

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, în etapa a şasea a Ligii 1.
Au marcat: Harlem Gnohere 65'/Romario Florin Moise 7'.

Citește și: