Publicat

20

martie

2017

07:10

38585

vizualizări

Secretul lui Gigi Becali. Până acum nu mai vorbise niciodată despre asta

Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut mai multe destăinuiri legate de copilăria sa, într-un interviu.

Secretul lui Gigi Becali. Până acum nu mai vorbise niciodată despre asta

Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut mai multe destăinuiri legate de copilăria sa, într-un interviu.

Gigi Becali s-a născut în 1958, în satul Zagna, judeţul Brăila, al treilea copil al unei familii de refugiaţi aflate în lagărul de concentrare. Gigi Becali susţine că, după două fete, mama lui s-a rugat să nască un băiat ''cu stea în frunte''.

''Copilăria mea o consider  frumoasă, dar am trecut şi prin încercări. Pentru că eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat. Părinţii mei aveau deja două fete şi cei din comunitate îi spuneau mamei că o să mai facă o fată şi o să îi mănânce ginerii averea. Că aşa e tradiţia la noi la machedoni, e important să ai băiat. Şi mama s-a rugat nouă luni de zile ca să aibă un băiat cu stea în frunte, îmi povestea ea. Şi m-a născut pe mine. Şi eu astăzi cred că m-a născut cu stea în frunte. Pentru  că nu se poate să îi ofere Dumnezeu atât noroc şi avere unui om. Familia mea era una de refugiaţi. Tata s-a născut în Albania, iar mama în Bulgaria. Făceau parte din aceeaşi comunitate. Au fost deportaţi în Dobrogea, apoi în Bucovina, apoi în Oltenia, de aici în Banat, iar din Banat în Bărăgan, respectiv la Brăila, acolo unde m-am născut eu, în lagărul de concentrare. La acea vreme, machedonii erau consideraţi un pericol pentru sistemul comunist şi nu aveau voie să locuiască la graniţe'', a declarat Gigi Becali pentru Capital.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
ULIMA ORĂ | Accident teribil petrecut pe autostradă: un fotbalist celebru, implicat! Poliţiştii au fost şocaţi când l-au testat cu etilotestul

Lasă-ne feedback despre noul site Gândul.info