14167 vizualizări 2 oct 2017

"Sunt dezamăgit, pentru că am făcut un cantonament foarte bun. Am avut evoluţii bune, toţi m-au apreciat după cum am evoluat în cantonament şi speram să joc. Nu am ce face, mă antrenez în continuare.

În legătură de ce s-a spus, că mi s-a zis să plec împrumut în vară, nu a venit nimeni la mine să vorbească despre asta. Din contră, au fost chiar mulţumiţi de mine şi mă aşteptam să joc. Nu am primit nicio explicaţie pentru că nu am fost luat în lot. Dar acesta este fotbalul, treci prin momente mai grele, contează să ştii să le depăşeşti şi să munceşti în continuare", a declarat Ianis Hagi, scrie TV Telekom Sport.

Iar presa italiană este, în acest moment, de parte fotbalistului român. Publicaţia italiană Laboro Viola prezintă două greşeli comise în vara de oficialii grupării viola în ceea ce-l priveşte pe fiul lui Gică Hagi.

Pentru început, italienii îi reproşează directorului sportiv, Pantaleo Corvino, că nu l-a împrumut pe Ianis la o echipă unde ar fi avut mai mult loc.

"Puştiul trebuia cedat sub formă de împrumut pentru a putea juca. Talentul său e vizbil pentru toţi, dar fără meciuri e posibil să nu mai crească fotbalistic", notează sursă citată.

Fiul lui Gheorghe Hagi s-a transferat la Fiorentina în vara lui 2016, bifând însă de la acel moment doar două apariţii în Serie A.

În cele şapte etape din actualul sezon din Serie A, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată de patru ori, nefiind inclus în lot de alte trei ori. 

Citește și: