no author
Ramona Rosulescu
315 vizualizări 20 mar 2017

Potrivit ISU Hunedoara, 13 copii au ajuns în total la spitale după ce microbuzul şcolar s-a răsturnat.

Dintre aceştia, la spitalele din Deva şi Hunedoara zece au fost transportaţi cu ambulanţele şi trei cu maşini particulare.

Potrivit medicilor, şase elevi au ajuns la Spitalul Judeţean din Deva cu ambulanţele. Copiii vor fi supuşi unor inevstigaţii amănunţite, analize de sânge, dar şi radiologice. Cel mai probabil nu va fi nevoie de internarea lor, întrucât rănile suferite par a fi uşoare. Alţi patru elevi au fost duşi la spitalul din Hunedoara, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, alţi trei copii au ajuns la spital cu maşinile particulare.

În microbuzul răsturnat se afla şi fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, elev în clasa a X-a la şcoala "Teglas Gabor" din Deva. Acesta a ieşit din microbuz şi a sunat la 112, apoi a anunţat conducerea şcolii.

Elevii le-au povestit părinţilor că şoferul microbuzului se pare că a adormit la volan, deoarece nu a mai luat o curbă şi s-a răsturnat.

Un microbuz şcolar s-a răsturnat, luni dimineaţă, în şanţ, în localitatea hunedoreană Bârcea. Microbuzul şcolar transporta elevi din Hunedoara la şcoala la Deva, ei urmând cursurile şcolii maghiare "Teglas Gabor" din Deva.

Citește și: