517 vizualizări 21 apr 2017

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora 10.30, traficul rutier era întrerupt, din cauza zăpezii şi a viscolului, pe DN26 Folteşti - Blăgeşti, în judeţul Vaslui, DN24D Bălăbăneşti – Cuca, în judeţul Galaţi, DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, DN15D Piatra Neamţ – Roman, judeţul Neamţ, DN11A Podu Turcului - Bârlad, în judeţul Vaslu, DN24 Vaslui – Bucium şi DN 24 C Vânători  - Petricani.

De asemenea, alte tronsoane de drum sunt blocate din cauza unor accidente de circulaţie:

În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui TIR care a derapat din cauza zăpezii viscolite.

În judeţul Bacău, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN2G Bacău- Moineşti, la kilometrul 20+700.

În judeţul Prahova, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN1A Braşov - Cheia, la kilometrul 159+60.

Nici situaţia porturilor nu este una mai bună. În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

Citește și: