Cătălin Legănel
8923 vizualizări 28 sep 2017

UPDATE 19:00 Unul dintre bărbaţii răniţi este jandarm, iar unul dintre cei decedaţi era angajat al Penitenciarului Poarta Albă. Toate cele patru victime, din care 3 decedate, sunt din Medgidia. Singurul din vehicul care a scăpat cu viaţă este un jandarm în vârstă de 42 de ani, din localitatea Castelu. Cadrele medicale spun că bărbatul rănit este în stare gravă, intubat, iar la ora transmiterii acestei ştiri este supus unei intervenţii chirurgicale.

Niciunul dintre cei aflaţi în vehicul nu se afla în timpul serviciului.

Toţi cei patru din maşină erau din Medgidia, iar maşina implicată în accident era cu volan pe partea dreaptă.

UPDATE 14:25  Potrivit informaţiilor primite din partea Ambulanţei Constanţa, în urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate în autoturism, trei fiind decedate şi una în comă, preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital. De asemenea, şapte persoane, pasageri ai autocarului au suferit răni uşoare, trei dintre ele fiind transportate la spitalul din Constanţa.

Potrivit Poliţiei Constanţa, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Conform primelor informaţii primite din partea ISU Constanţa, în autocar se aflau 10 – 15 călători, iar în autoturism trei, persoane, acestea din urmă fiind în stare foarte gravă. În urma impactului, mai multe persoane au rămas încarcerate, mai spun reprezentanţii ISU.

La locul accidentului s-au deplasat şase ambulanţe şi un echipaj cu medic al SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare al ISU „Dobrogea”.

IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Citește și: