no author
Andreea Traicu
1599 vizualizări 14 sep 2017

Anchetatorii urmează să stabilească persoanele responsabile de incident.

"La data de 13.09.2017, în jurul orei 19.00, prin Dispecerat 112, o unitate spitalicească a sesizat Secţia 7 Poliţie că la camera de gardă a fost prezentată o minoră, victimă a unui accident petrecut la un loc de joacă. La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, care au demarat verificările, în vederea stabilirii contextului în care s-a produs vătămarea. A fost realizată cercetare la locul producerii evenimentului şi au fost efectuate investigaţii în vederea identificării martorilor oculari", transmite Poliţia Capitalei.

Fata este internată la Spitalul Marie Curie, având o contuzie abdominală. Potrivit primelor informaţii, o chingă a unui echipament de joacă s-ar fi desprins, iar copilul s-a dezechilibrat şi a căzut.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului face verificări, o echipă deplansându-se la faţa locului. De asemenea, pentru stabilirea cauzei incidentului, s-a luat legătură cu Administraţia Domeniului Public, Sector 2, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ANPC.

"Facem si noi o ancheta interne, aceste locuri se verifica săptămânal. O să vedem dacă este vina cuiva, daca este o mână criminală. Anchetăm şi, când avem ceva clar, prezentăm public", a declarat, pentru Mediafax, Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2.

Prima măsura a fost scoaterea din uz a echipamentului respectiv.

Citește și: