Versiunea Beta

Admitere liceu 2012- REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ afişată online - TOATE JUDEŢELE. BISTRIŢA NĂSĂUD

Admitere liceu 2012- REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ afişată online - TOATE JUDEŢELE. BISTRIŢA NĂSĂUD

Pe  EDU.RO au fost publicate REZULTATE ADMITERE LICEU 2012, după ce ministerul a încheiat REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ a elevilor care au dat anul acesta examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ 2012.

În Bistriţa Năsăud, cea mai mare ultimă medie de admitere la liceu a fost 9,31 (Colegiul naţional Liviu Rebreanu din Bistriţa, real, ştiinţele naturii). În judeţ, la ADMITERE LICEU 2012, au fost repartizaţi 2.591 de candidaţi, dar niciunul cu media 10.

După EVALUARE NAŢIONALĂ 2012, 150.725 de absolvenţi au fost introduşi în programul de ADMITERE LICEU 2012, în urma căruia, prin REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ pe EDU.RO, au fost declaraţi admişi la liceu 150.219 elevi.

La nivel naţional, peste 500 de elevi au rămas fără loc în liceu în urma procesului de REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ în LICEE 2012, deoarece nu au completat suficiente opţiuni. De asemenea, au rămas neocupate 29.479 de locuri în LICEE, la nivelul întregii ţări.

 

 


 

 

Adauga un comentariu

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Gândul. Campurile marcate cu rosu nu sunt valide! Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numarul din imagine:
Versiune mobil | completa
ULTIMA ORĂ
BREAKING NEWS | DNA a intervenit în forţă. 13 persoane importante sunt audiate